Cserbenhagyásos macskagázolásért hány évet kapok?
11/36 anonim válasza:
Csodálom, hogy eddig senkinek nem jutott az eszébe, nem azon van a hangsúly, hogy áthajtott egy macskán, mert bárkivel előfordulhat. Hanem az, hogy otthagytad azt a szegény állatot. Honnan tudod hogy úgy ütötted el, hogy rögtön meghalt? Lehet, még tudtál volna rajtad segíteni, de persze ez neked eszedbe sem jutott. Had pusztuljon szépen ott el, kínok között. Tudok gratulálni, az ilyeneknek. De téged nem neveznélek embernek, az már biztos. Gondolom dögszállítót sem értesítettél, hogy vigyék el a tetemét? Csak elhúztad a beled, füled,farkad hátracsapva... Nyomorék.
2011. ápr. 10. 19:39
19:39
ott a pont, hihetetlen mijen emberek vannak a földön!
2011. ápr. 10. 20:01
13/36 A kérdező kommentje:
Ennyire szar ember vagyok látod, de amúgy a dögszállítókat értesítettem.., persze mivel szar alak vagyok, ezért névtelenül tettem és azt mondtam, hogy láttam amint egy román kamionos elütött egy macskát...
14/36 anonim válasza:
Hát öreg, ha az én macskámat ütötted volna el, akkor én kerültem volna börtönbe súlyos testi sértésért...
Mégis mekkora sebességgel mentél lakott területen belül hogy nem tudtál megállni?
És ha más ugrik ki eléd?
Sajnos rengeteg kisállatnak halála és mellette a gazda fájdalma sokasodik addig ameddig komolyabb baj nem történik, és ezen útszakaszokra fekvőrendőröket nem raknak az ilyenek miatt.
Ha bűntudatod van tudod mit csinálj?
Lakott területen belül ne menj 30-nál gyorsabban, ha erre nem vagy képes, légyszíves tedd el a jogosítványodat nagyon mélyre, és ne használd többet azt a kocsit.
Nagy szívességet teszel ezzel a világnak.
2011. ápr. 10. 22:03
15/36 skelton válasza:
Nekem csupán egy kérdésem lenne: Melyik városban ütötted el a macskát?
2011. ápr. 10. 22:50
[link]
de durva! :D:D ezt kirakta ki?! :D
2011. ápr. 10. 22:55
17/36 csempekályha válasza:
A rendőrség körözést adott ki egy ismeretlen macskagyilkos után, szerintem ha feladod magad nem kapsz 5-nél több évet, máskülönben életed végéig a sitten rohadsz !
2011. ápr. 11. 09:52
én a helyedben nagy ívben sz@rnék a macskára és a nénire. megállnék, megnézném a kocsit, hogy lett e valami baja és ha akár 1 kis karcolás is keletkezett a lökhárítón dög miatt, még megrugdosnám és fel is gyújtanám;)
2011. ápr. 14. 19:58
Máskor üsd el a nénit is, akkor nem szomorkodik többé a macskája után.
2011. ápr. 14. 23:08
20/36 anonim válasza:
"én a helyedben nagy ívben sz@rnék a macskára és a nénire. megállnék, megnézném a kocsit, hogy lett e valami baja és ha akár 1 kis karcolás is keletkezett a lökhárítón dög miatt, még megrugdosnám és fel is gyújtanám;)"
Remélem, hogy úgy fogsz megdögleni, hogy kitapossák a beledet, és röhögnek rajtad, hogy igen, ez volt egy ember... Színvonal... Ezért gyűlölöm az embereket. Elgondolkodhatnál... De úgyse fogsz, mert túl nyomorék és hülye vagy hozzá.
2011. ápr. 15. 07:57
További kérdések: