Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Cserbenhagyásos macskagázolásé...

Cserbenhagyásos macskagázolásért hány évet kapok?

Figyelt kérdés
Tegnap történt hogy elütöttem egy macskát és továbbhajtottam arra lennék kíváncsi ezért mennyit kaphatok.Mentségemre szóljon, hogy nekem volt elsőbbségem.
2011. ápr. 5. 16:54
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
100%
A pokolba fogsz jutni érte
2011. ápr. 5. 16:59
 2/36 anonim ***** válasza:
38%
hidegvérű gyilkos!!!!! Szégyelgessed magadat!
2011. ápr. 5. 16:59
 3/36 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekel mert utána kb 200 méterre láttam egy öreg nénit aki a cirmi! cirmi!szavakat kántálta, de nem vett rá a lélek hogy megálljak.Most meg lelkiismeret furdalásom van és fel akarom magam adni.
2011. ápr. 5. 17:00
 4/36 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy Cirmi volt az, akit elcsaptál. Nálunk is sok cicus van a környéken. Sajnos macskákkal előfordul, hogy utolsó pillanatban szaladnak a kerék alá, amikor már nem tudsz megállni.
2011. ápr. 5. 17:05
 5/36 anonim válasza:
100%
Tényleges életfogytiglan, fegyházban.
2011. ápr. 5. 17:05
 6/36 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen előfordul, de attól még nem vicces, az, hogy ezt a kérdést viccesnek gondolva kiírtad.
2011. ápr. 5. 18:19
 7/36 A kérdező kommentje:
Igazából nem a macska érdekel az úgyis fogyó eszköz 1-el több vagy kevesebb,nem számít, csak a nénit sajnáltam meg, azért támadt bűntudatom.(Rühellem a macskákat)
2011. ápr. 5. 19:01
 8/36 anonim ***** válasza:
33%

Kedves 18:19!

Mért gondolod hogy a kérdező ilyennel viccelne??? Magadból indulsz ki? Én úgy gondolom, hogy ilyen szörnyű dologgal senki nem viccelődne, de úgy látszik tévedtem, még is létezik ilyen ember...Gratulálok! A viszontlátásra! Jó napot...mondom JÓ napot!

2011. ápr. 5. 19:28
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem kapsz érte semmit.

Ha nagyon mar a bűntudat keresd meg a nénit és kérdezd meg nem-e tudod jóvá tenni. Esetleg viszel neki egy új cicát egy menhelyről. Így egy menhelyes macskűval jót teszel és a néni is kap egy új társat. Esetleg a macska mellé viszel még macskakaját is.

2011. ápr. 5. 22:09
 10/36 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 6. 15:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!