Milyen bicikligumit vegyek?
Van egy régi montim, de elég nehéz vele menni. Fel lett újítva, egy csomó minden ki lett rajta cserélve, de még mindig nehéz tekerni. Arra gondoltam, hogy a külső gumit kéne lecserélni. Nem szoktam terepezni, vagy hogy nevezik ezt, csakis aszfalton közlekedek vele. Ezért gondoltam, hogy nem a megfelelő külső van rajta.
Kb. ilyen: [link]
Tudnátok segíteni? Sajnos egyáltalán nem értek a biciklikhez. :(
Előre is köszönöm!
Timi
Még javasolnám hogy nézd át a kerékcsapágyazást komplett lettek cserélve azok is? tengellyel és golyókkal? ha azt nagyon pontosan be tudod állítani akkor javulhat. Ugyan úgy a közép hajtókar csapágyazást is nézd át.
Üdv egy lelkes amatőr bicikliszerelő.
19:29! LOL
A címben szerepel: "Sajnos egyáltalán nem értek a biciklikhez. :("
Szerintem még mindig a kormyányon lévő két kis kar a megoldás :)
Ha elől a legkisebb fogaskerékre hátul a legnyagyobrra rakja, nagyon könnyű lesz tekerni. xD
Kedves utolsó!
Azzal nem oldódik meg a problémám, hogy a legkisebbre váltok, ennyire ostobának nem kell nézni. 6 fokozatos, a családban több hasonló kerékpár van, a 4-5-ös fokozaton kényelmes mennem. De a sajátommal nagyon fárasztó. Ha meg még kisebbre veszem, akkor olyan leszek, mint egy mérgezett egér a biciklin, csak éppen nem haladok úgy, ahogy szeretnék.
19:39
Igen, a csapágyak, golyóskosarak is ki lettek cserélve, vadiúj felnik. Egyedül a középtengellyel lehet még probléma, az nem lett kicserélve, mert a boltban nem tudtak hozatni belevalót. Talán ezzel lehet gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!