Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van esélyem PÁV2-re?

Van esélyem PÁV2-re?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kiskoromban nem másztam, ezért elég rendezetlen a mozgásom. Viszont a reflexeim, hallásom, látásom kiváló. Esélyes vagyok PÁV2-re, ha az orvosi igazolásom megvan?
2011. márc. 19. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérsz időpontot az NKH-tól és kiderül. Ha kaphatsz 2-s kategóriájú orvosit, nincs kizáró ok. Nekem van PÁV2 vizsgám, ha odafigyelsz nem nagy dolog.
2011. márc. 20. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát,nekem a PÁV III nehéznek tűnt,a PÁV I már könnyűnek tűnt.

Viszont készülj fel olyan dolgokra,hogy:

Lesz olyan feladat,ami azt méri,mennyire bírod a monotonitást.(össze kell hasonlítani alakzatokat)

Lesz olyan,hogy egy pillanatra mutatnak képeket és aztán vannak hozzá kérdések.(nem mindig kresz táblákat kell figyelni,hanem a környezetet,a járművek helyzetét szóval mindent egészben és utána "emlékezni")

Páv I-en volt olyan is,mint amit gyerek korunkban csináltunk,olyan össze kötős,de mindenhol vonalak kötik össze a számokat a betűkkel.(pl 1es az F betűhöz) és x idő alatt minél többet meg kell találni pontosan.

Akkor van olyan,amikor mély,magas hangokat hallasz,színeket látsz felvillanni a monitor különböző pontjain és ezeknek megfelelően kell a lábaddal és a kezeddel szinte egyszerre cselekedni.(van asszem 3 szint,mindig gyorsabb a dolog)

Akkor van még olyan,hogy egy "bogyót" kell vezetni,vagyis úton tartani.Itt minél gyorsabban és pontosabban kell végig vinni a bogyót.Itt is kezedet,lábadat egyszerre használod.

Vannak még feladatok,de a lényeg,hogy mindent a lehető leggyorsabban és legpontosabban végezd el.

Mire kell neked a PÁV 2?

Nekem az egyes azért kellett,mert mentőzni akartam,de nőként nem engedtek(oda sem) De beérem a buszozással is.Annak is nagyon örülök :-)

2011. márc. 22. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tájékoztatást! A vizsga azért kell, mert szeretnék taxizni.
2011. márc. 22. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Sok sikert hozzá!!! :-) Meg a taxizáshoz is természetesen.

2011. márc. 23. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!