Heló! Jelentkezhetek úgy PÁV2-re hogy PÁV3-at csak 2 évre kaptam meg?
Figyelt kérdés
Idén nyáron voltam a 3-as vizsgálaton. Elégé izgultam a 4-es feladatot nem sikerült elég jól megcsinálnom és csak 2 évre kaptam meg.Viszont kéne PÁV2 mert a D-s jogsihoz is kell meg az ADR-hez is ha jól tudom ,tehát kell nekem.Légyszi valami hasznos ínfót valaki!2010. nov. 16. 11:47
1/3 anonim válasza:
Jól tudod, hogy D-s jogsihoz és ADR-hez is kell PÁV2. A PÁV2 feltétele, hogy rendelkezz PÁV3-mal. Szerintem az hogy nem határozatlan idejű, az nem baj. Viszont a PÁV2-nél szigorúbban veszik a feladatokat. Nekem mindkettő van. Ugyanazt a 4 féle feladatot kell jobb időre, kevesebb hibával megcsinálni,+ a végén a Szondi-teszt a pszihológusnál. Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok. Elírtam. A PÁV2-nek NEM feltétele, hogy rendelkezz PÁV3-mal. A "nem" szó kimaradt!
3/3 anonim válasza:
Igen a buszhoz, taxihoz páv 2 kell. Ha határozott időre sikerült elvileg lehet páv 2-vel próbálkozni. Ha Isten ments nem sikerülne, lehet fellebezni, felebezz is és másodikra sikerül, elsőre engem is meghúztak páv 2-ből, teljesen az alkalmatlan minősítést kaptam, másodszorra határozatlan időre megkaptam, szerintem alkalmas is vagyok Én csak jobb bevétel 21 ezer forint mint 9 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!