Városligeti körúton (tiltó táblát nem láttam, pedig körbejártam), "Tiltott helyen várakozik" cetlit kaptam, mennyi lehet?
A helyszíni bírság van rajta jelölve, tehát ezt szabták ki (nem a szabálysértési eljárás)...
Ha ez a máshol olvasott 30 lenne, azt hiszem őrjöngenék, mert:
Ma de. az állatkertbe mentünk a gyerkőccel (vidékről), és a városliget egy merő rémálom volt: negyed 11-től 3/4 12-ig (szó szerint, tényleg) parkolót kerestünk. A Felvonulási tér a Műcsarnoktól az Ajtósi Dürer sorig végig tele, és persze a sétányok is mindenhol csurig parkolva... Másfél óra után sikerült valahol kifognunk egy épp kiálló autót, annak a helyére beálltunk.
Majd láttuk, hogy a sétányból kivezető úton közterületesek fotóznak autókat, amikkel egyszerűen az út közepén megálltak, és otthagyták őket... Megnéztem az egyiket, 5000 Ft volt ezért a bírság. Ennél többet kapok??
Nekem is egyszerűen az út közepén kéne hagynom a kocsimat? :((( Mi a fenéért vagyok ennyire szabálytisztelő, h másfél órát keringek, már az őrület határán??
Jah, amúgy kiderült, azért a tömeg, mert a gyerekek ingyen mehettek be az állatkertbe... :o Tömegnyomor és cirkuszok (nem nálunk, csak láttuk/ hallottuk) voltak bent is, plusz ez a cetli... wááááhhhhh... egy rémálom volt ez a nap, bocs, remélem kicsit lenyugszom, most h kiírtam...
Azért a cetlire tudtok valami biztatót írni?
Köszi
köszi, mondjuk nem értem, hogy lehet helyszíni bírság, mikor nem voltam ott? Így persze esélyem se volt befizetni - 13:50 az időpont rajta, 5 körül értünk vissza a kocsihoz az állatkertből... És se összeg rajta, se a rendszámom, se semmi. ill. csak vmi olvashatatlan számkombináció a közterület-felügyelő fölött, gondolom, az azonosítója. :s
Nem is értem... ez nem olyan másodpéldányos szigorú számozású cetli, mint amit a középen kocsiledobósok kaptak, ez egy sima egyoldalas kis papírka (A6-os), mint egy szórólap, és a helyszíni bírság van aláhúzva rajta. (bár mivel ennek nincs másodpéldánya, és helyszíni bírság, akkor lehet, h nem is történik semmi??? Vagy ne kezdjek reménykedni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!