Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más is odavan az autópályákért?

Más is odavan az autópályákért?

Figyelt kérdés
Pár éve vettem észre, hogy imádok pályán furikázni, zene be aztán nyomni neki. Vezettem kb. 450kmt egy nap de még nem akartam hazamenni aztán mentem vaktában még 200-at kb.. :D Mások azt mondják utálják, mert szerintük unalmas.
2011. febr. 19. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rövidtávon szeretem, de amúgy tényleg borzasztó unalmas. Én inkább a városi vezetést (nem a dugót) és az országutat kedvelem, utóbbit nagyon.
2011. febr. 19. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg divat szidni, ami magyar, de speciel az autópályáinkkal semmi baj nincsen, bár az M6-ost még nem próbáltam. Érdemes kipróbálni az osztrák A4-est, az M1-hez képest szerintem borzalmas állapotban van, főleg Bécs felé közeledve.
2011. febr. 19. 22:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor te nem tudom hol mentél Németországban... Pesttől-Saarbruckhenig a német szakasz a legrosszabb. Ahogy előttem is írták M1 hibátlan végig, A4 a közelébe se ér! Ami meg ez után jön a németeknél arról meg ne is beszéljünk...
2011. febr. 19. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi, ott még nem jártam, de a német A3, és a Ruhr-vidéken lévők jobbak, mint a magyar M1 es pl...
2011. febr. 20. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha vannak vasútmániások, akkor lehetnek autópályamániások is. Én vasútmániásként szeretem az autópályákat, de a közönséges országutakat utálom. (kivéve a hegyi terepet, pl. Gyöngyös-Eger)

Ha annyira mániás vagy, akkor menj el Olaszországba az A12-ra és az A10-re! Vasútmániásként is élveztem őket. Alagút-viadukt-alagút-viadukt nem tudtam megszámolni mennyi, mert olyan sok volt belőle.

2011. febr. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!