Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más is odavan az autópályákért?

Más is odavan az autópályákért?

Figyelt kérdés
Pár éve vettem észre, hogy imádok pályán furikázni, zene be aztán nyomni neki. Vezettem kb. 450kmt egy nap de még nem akartam hazamenni aztán mentem vaktában még 200-at kb.. :D Mások azt mondják utálják, mert szerintük unalmas.
2011. febr. 19. 17:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is unalmas. Nekem sokkal jobban megmozgatja a fantáziámat egy hegyi szerpentin.
2011. febr. 19. 17:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy s8-am akkor én is szeretnék pályán menni :D am sztem uncsi.
2011. febr. 19. 17:19
 3/15 anonim ***** válasza:

Jaja én is!

Gyermekkoromban a gödöllői autópálya mérnökség mellett laktam évekig, imádom. Hangulata van, és menet közben nem ugranak eléd a nagymamák, és a kismamák...

Ismered ezt a zenét?

http://www.youtube.com/watch?v=gChOifUJZMc

És ezt?

http://www.youtube.com/watch?v=Bz5ceNAdE2k

Üdv!

2011. febr. 19. 17:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Most már ismerem, eléggé alkalomhoz illő :D Amúgy nem kell annyira taposni neki 140-150 körül is megvan a feelingje.. :D
2011. febr. 19. 17:42
 5/15 anonim ***** válasza:
B-s jogsival szerettem én is. Kamionnal havi 8-12 ezer km pályán már egy kicsit unalmas, de még mindig jobb mint egy keskeny sávszélességű alsórendű út.
2011. febr. 19. 17:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Én kb 1 éve vezetek autópályákon mert rájöttem hogy gyorsabban eljutok oda ahova akarok és azért az üzemanyag fogyasztás sem volt drasztikus kissé unalmas mertcsak utak és autók nem sok fát meg mezőt látni arra de legalább gyors és időt lehet vele spórolni ha baleset miatt lezárásba vagy dugóba kerülsz az maga a "halál"
2011. febr. 19. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Én szintén odavagyok érte, aki magyar autópályán ment, kikell próbálja hogy milyen a német, elég nagy különbség van ;) Nyáron 8000km mentem, mondjuk nem privátban...
2011. febr. 19. 18:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát mentem én is a németen, sebesség oké, de a minősége csapnivaló, sehol sincs a magyaréhoz képest.
2011. febr. 19. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon unalmas az autópálya, sportfelfüggős és elég szépen terpeszt az autóm, szóval én sokkal jobban szeretem a kanyargós utakat :D
2011. febr. 19. 20:56
 10/15 anonim ***** válasza:

A kérdező, te nem vagy normális :D Bárkit megkérdezel, a németek híresek a jó autópályáiról. Itt a magyaroknál 40 évig tart egy 400km szakasz megépítése, és abból is kilopják az anyagot, németországban van a legjobb minősésgű autópálya, esőelvezetővel, 90cm betonréteggel. Magyarországon egy-két helyen ez az adat 60cm sincs.

Sokkal gyakrabban van pihenőhely, és tankoló, és a tájékoztatás is modernebb, mint MO-n.

Tényleg nem akarom leszólni a magyar utakat, de én félig német vagyok, ott születtem, és mind2 országban nem keveset vezettem már, és meglátszik a különbség :)

2011. febr. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!