Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen kismotort ajánlanátok...

Milyen kismotort ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval most fogok ballagni szakközépből, és még marad pár évem a suliban (technikus), viszont már beleuntam 4 év alatt a tömegközlekedésbe. Elvégeztem a B-jogsit, és itt jött szóba egy motor. Kb 80-90 000ft-om lenne rá. A sulim a mi városunktól 15km-re van, így napi 30-35km-t használnám, meg persze városon belül ide-oda. A lényeg, hogy valami megbízható kéne, újban nem gondolkodom ilyen árfolyamban, és azért legyen esztétikailag szép. (például a dio, jog nem tetszik, de ami viszont igen, az a keeway flash 50, de drága és lebeszél róla mindenki). Fontos, hogy legyen olcsó fenntartása. Összefoglalom a főbb szempontokat: -80-90 000ft legyen

-megbízható

-SZÉP, esztétikus

-kis fenntartás

Tehát milyen márkát ajánlanátok? Előre is nagyon szépen köszönöm segítségetek!

2011. febr. 8. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
"Kedves utolso nezz utana mondod a hujeseget s kozbe nm is konyitasz hoza a malaguti f12 7 loeros szoval 7 es 3.5 kozott van nemi kulonbseg." Na ezzel bebizonyítottad, hogy nem tudod miről beszélsz! [link] Nézd csak meg, Malaguti F12 3,8Le pontosan!!! És minden hosszú minarelli blokos robogó ennyi!!! Ez van az aeroxba, ez van az F12, F15ben, régebbi SR ben. Régi Jog viszont valóban 7,2 Le.
2011. febr. 9. 07:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Még a hülyeséget se tudja leírni, de egy épp mondatot se , de okoskodik :)
2011. febr. 9. 08:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Ti beszeltek sok balf@sz...3 loeros egy simson fogjatok mar fel a csokott agyatokkal egy malaguti f12 6-7 loero van ....Ja s az aerox is mar nehogy 3-4 lovas legyen ..az egyik legjobb sportrobogo!
2011. febr. 9. 16:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja es az a malagutit a motorrevun hiaba tetted be mert az egy agyonfojtott verzio a fojtas kivetelevel nem 55el megy hanem 70-80-al is es nem 3.8 loero hanem 6-7...ennyi
2011. febr. 9. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Faszé kell támadnod egyből. Az , hogy mit mutat az órája az egy dolog, csal de nagyon. Volt MAlaguti F12 esem, a vízhűtéses, tehát a minareli MA tipus (vizes fekvőhengeres, hosszú) És ez van az aeroxban is és még jópár nagytestűben. Az f12 órája baromira csal. Mérd le GPS-el.
2011. febr. 10. 08:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tamadni akartalak csak napiszinten nezem ezeket a robogokat a neten..es mondjatok h nem ennyi es annyi..en mentem egyik robogommal 80a s melletem jott f15os malguti 80al ha nagyon nezzuk max csal 10et az ora...akkor is 70el megy es az nem 55...Elnezest a durva kifejezesert..:)
2011. febr. 10. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!