Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen kismotort ajánlanátok...

Milyen kismotort ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval most fogok ballagni szakközépből, és még marad pár évem a suliban (technikus), viszont már beleuntam 4 év alatt a tömegközlekedésbe. Elvégeztem a B-jogsit, és itt jött szóba egy motor. Kb 80-90 000ft-om lenne rá. A sulim a mi városunktól 15km-re van, így napi 30-35km-t használnám, meg persze városon belül ide-oda. A lényeg, hogy valami megbízható kéne, újban nem gondolkodom ilyen árfolyamban, és azért legyen esztétikailag szép. (például a dio, jog nem tetszik, de ami viszont igen, az a keeway flash 50, de drága és lebeszél róla mindenki). Fontos, hogy legyen olcsó fenntartása. Összefoglalom a főbb szempontokat: -80-90 000ft legyen

-megbízható

-SZÉP, esztétikus

-kis fenntartás

Tehát milyen márkát ajánlanátok? Előre is nagyon szépen köszönöm segítségetek!

2011. febr. 8. 18:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, elfelejtettem, felőlem lehet enduró-féle is, csak gyorsasági ne legyen.....
2011. febr. 8. 18:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia! En egy jo Malafuti f12-ot javasolnek neked ennyi penzert vagy esetleg aprilia sr-t de jolenne ha meg keveset gyujtenel hozza...
2011. febr. 8. 18:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia! En egy jo Malaguti f12-ot javasolnek neked ennyi penzert vagy esetleg aprilia sr-t de jolenne ha meg keveset gyujtenel hozza...
2011. febr. 8. 18:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Bocsi a duplazasert...
2011. febr. 8. 18:27
 5/16 anonim ***** válasza:
80-90ből nagytestű robogókat el is felejtheted. Anyniért nincs vagy szar. Viszont Yamaha Jog van ezerféle ennyiért, és megbízhatóak, olcsó a fenntartásuk, alkatrészek könnyen beszerezhetőek. Egy Jog ZR még szép is. és megvan 90ből. (meg a régi jog még 7,2 LE, míg nagytestűek 3,5Le körüliek az F12 is, meg aerox is)
2011. febr. 8. 18:51
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Kedves utolso nezz utana mondod a hujeseget s kozbe nm is konyitasz hoza a malaguti f12 7 loeros szoval 7 es 3.5 kozott van nemi kulonbseg...amugy nyugopdt szivvel ajanlom a malagutikat az egyik legjobb fajta...kinait nehogy vegyel...
2011. febr. 8. 18:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ez a Malaguti nagyon bejön, pont ilyesmire gondoltam, főleg nagytestűre. A vételárat feltudom tornázni 100 000 magyar pénzre, így majd megpróbálok egy 120-körül lévő motort lealkudni. DE ha lehet összegezzük :D, Szóval akkor ez a Malaguti tényleg jó? :D, bocs a hülyeségemért, de biztosra akarok menni..
2011. febr. 8. 20:06
 8/16 A kérdező kommentje:
ja, és persze mondhattok még mocikat...
2011. febr. 8. 22:21
 9/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nem tetszik? Szerintem ez lenne a legjobb neked!

2011. febr. 8. 22:40
 10/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:56

Attól, hogy még a papírjaiba az van írva, hogy 7.5 LE nem az!!!!

Az én motromról is azt mondták, hogy 6 LE, de közbe csak kb 3 LE;).

Szóval a gyári f12-ek kb olyan 4-5 LE között vannak.

2011. febr. 9. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!