Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nyáron kocsit...

Hogyan tudnék nyáron kocsit venni?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék, hogyan tudnék összehozni annyi pénzt, hogy egy rendes autót tudjak venni(pl fiat punto v mitsubishi colt)
2011. febr. 4. 17:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

nah vegyél vissza...én nem ostobáztalak le, ezt elvárom Tőled is!

az, hogy Neked nincs más ötleted,az nem azt jelenti, hogy másnak nem lehet, szval kérlek mellőzd a további hozzászólásokat...

2011. febr. 4. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Ugyan miért vennék vissza?

Leostobáztad az előbb a kapott válaszokat és ezzel együtt leostobáztad azok íróit is többek között engem is.

A hátsódon ottvan még a tojáshéj, gondoltam kicsit segítek hogy helyrebillenj az élet nagy tengerében.

Ha csak úgy lehetne pénzt szerezni, senki nem lenne szagény az országban.

Sajnos csak munkával, kemény és sok munkával lehet sok pénzt keresnie az átlagembernek.

Rád ugyanez vonatkozik, ha elfoadod ha nem.

Lehet nagypályáskodni, nagy arccal ide írogatni, attól a helyzet nem fog megváltozni, jobb ha még most elhiszed.

2011. febr. 4. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
De ha most te leülsz az ágyadra és végig gondolod a dolgot.. Szóval mégis miféle dologra számítasz, amit ötletként ideírnak neked? Megmondom őszíntén, hogy én örökségből vettem autót. Ez is lehetne egy ötlet, hogy örökségből autó. VISZONT. SOHA, SENKINEK nem kívánnám, hogy ilyen körülmények közt legyen autója. Még ha akármilyen szuper is!
2011. febr. 4. 20:19
 14/18 A kérdező kommentje:

mint kérdezőnek szerintem jogom van leostobázni egy olyan olyan választ, hogy hívjam fel madonnát egy kocsiért...szerintem ez abszurd...

a "tojáshéj" meg jó helyen van ott ahol van, majd más helyrebillenti, és még egyszer mondom, ha semmi egyéb ötleted nincs(hiszen a munka elég egyértelmű, viszont az se mindegy, hogy hogyan-mikor-mennyiért) akkor kérlek ne írj többet, köszönöm

2011. febr. 4. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
csak munkával. munkához ha nem minimálbéren akarsz dolgozni, akkor kell valami eladható tudás a piacon amit még neked meg kell szerezned. szerintem napold el egyelőre vannak fontosabb dolgok is
2011. febr. 4. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként? És fiú vagy lány?
2011. febr. 4. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp kocsit akarsz kevés pénzből akkor valami régi szoci vasat vegyél: Trabant, Wartburg, Lada, Skoda, Dacia, azok tényleg filléres áron vannak (50-100e) 2 havi diákmunka meg átírási költségek meg benzin, biztosítás és mellette meg is tanulok szerelni az autót
2011. febr. 5. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
És egy kis észt hogyan tudnál vinni a dolgokba ?
2011. febr. 16. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!