Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nyáron kocsit...

Hogyan tudnék nyáron kocsit venni?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék, hogyan tudnék összehozni annyi pénzt, hogy egy rendes autót tudjak venni(pl fiat punto v mitsubishi colt)
2011. febr. 4. 17:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Esetleg elmész dolgozni?
2011. febr. 4. 17:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
dolgozz és spórolj
2011. febr. 4. 17:49
 3/18 anonim ***** válasza:
írj levelet a nyári mikulásnak
2011. febr. 4. 17:58
 4/18 anonim válasza:
62%
Úgy mint télen.
2011. febr. 4. 18:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 18 voltam utáltam amikor elhangzott itthon a következő mondat: "Fiam, majd veszel kocsit ha lesz pénzed rá, és rendszeres havi jövedelmed fenntartani".

De be kell látnom igaza volt apámnak.

Szóval ha már a vételárat is gond összehozni, akkor érdemes elnapolni a vásárlást, mert ezer költség van azon kívül.

Egyébként ahogy korábban is írták: munka.

Rabolhatsz bankot is, csak azért börtönbe zárnak és akkor pár évig nincs gond a kocsivásárlással.

2011. febr. 4. 19:05
 6/18 A kérdező kommentje:

utolsónak köszönöm, a többiek meg írják máshova a böszme válaszaikat...

(arra én is rájöttem, hogy dolgoznom kell, de ennyi pénzt próbáljatok meg összehozni diákmunkával, úgy, hogy közbe tanultok is ergó ezen kívül gondoltam ötletekre)

2011. febr. 4. 19:37
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Most komolyan, milyen ötleteket vársz? Írj levelet Eminemnek, vagy Madonnának, Arnold Schwarzenegger is jöhet. Esetleg Chris Brown, annak Lamborginije van, biztos venne neked egy Fiatot, ha megkéred.
2011. febr. 4. 19:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Lamborghini*
2011. febr. 4. 19:39
 9/18 A kérdező kommentje:
hát nem ilyen ostoba ötleteket ;)
2011. febr. 4. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:
48%

Bocsi de nem az ötletek, hanem te vagy ostoba.

Pénzt csak munkával lehet szerezni tisztasséges úton. Maximum még nyersz a lottón de kicsi az esélye.

Mire vártál mit írunk? Csak munkával tudsz pénzt szerezni. Ha nincs lehetőséged dolgozni, akkor elnapolod a dolgot, talán nem néznek ki a padsorból mert 18 évesen nem autóval jársz.

2011. febr. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!