Megéri a kamionozás? Részletek lentebb!
Bocsi: tegnap 21:43-nak:
Igen,nem vezettem nagy gépeket,ez való igaz,mert még esélyt se adtak rá.
A teherautós jogsiért eladtam a szegedi házamat,hogy legyen készpénzem.Megcsináltam,mert az akkori munkahelyemen megígérte mindkét igazgató,hogy nagy autóra kerülhetek,ha meglesz minden papírom.A ház ment,a papírok meglettek,és továbbra is az utcát söpörhettem napi 8 órában+ a költözés miatt utazhattam még napi 3 órát minimum.
Közben németből nyelvvizsgáztam,leérettségiztem.Aztán még se kellettem nagy autóra sofőrnek.
Azóta ott is hagytam a céget,munkanélkülin vagyok és buszra fogom csinálni a tanfolyamot tavasztót.Buszra jó leszek,de nem ez volt a "nagy álmom",bár megteszi,csak szeretném,ha felvennének...ígéret már ott is van.
Nem hiszem,hogy csak azért nem bírnám csinálni,mert történetesen sajnos nőből vagyok.Higgyétek el,eléggé utálom.
Kérdező,szerintem ha ez az álmod,csináld,ne foglalkozz senkivel csak magaddal.
Ja,bocs,az előttem lévőnek szántad.
Sorry a kérdezőnek is :-(
Hello
Hala istennek ma befejeztem minden vizsgammat igy megvan az A B C C+E, teljes gozzel koncentralhatok az ertettsegire.oriasi megkonyebbules.udv
heloka!!!
van itt rengeteg profi kamionos ,,ugy látom!!!
2-3 ezer eurot lehet keresni bruttoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én tizenhárom évet basztam el az életemböl a kamionozásra!!!kamiont vezetni nehéz????? pancserek!!!! sokan nagyon sokan örültek neki hogy abbahagytam!!! minden hétvégén megvertem egy ,, vagy kettö nagyképü sokatkeresö hazánkfiát!!!! töllem álltalában mindenki többet keresett,, legalább a dupláját,, szaross gatya büdöss zokni enni nincs mit.....persze hogy szájon cspkodtam!!!! ....................................................szar az egész szakma csak olyan menjen kamionozni akinek nincs családja és szeret hazudozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!