Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megéri a kamionozás? Részletek...

Megéri a kamionozás? Részletek lentebb!

Figyelt kérdés
Elsösorban kamionosok válaszát várom. De persze kíváncsi vagyok mindenkijére. Na, szóval most éretségizek, utána technikusi végzettséget szerzek. Eközben szeretném elvégezni a C+E kategoriát.(tehát két év). (tudom, hogy drága, és hogy mennyibe kerül). Így érdekelne, hogy van-e esélyem kamionozni, esetleg ha fel is vesznek, milyen munkát adnának így fiatalon kezdőként? Angolbol is érettségizek, és külön is nyüstölöm, így el tudok igazodni bárhol. Az, hogy mennyit vagyok távol, nem zavar, nincs családom, imádok volán mögött ülni (bár eddig autót vezettem csak), imádok utazni, világot látni, és nem is érdekel, hogy hogy beszélnek velem, de nem gyárban szeretnék punnyadni. Tehát mik az esélyeim, milyen munkát kapnék, ha kapnék, esetleg ha valaki tudja, mennyit keresnék így kezdőként, és később. Válaszotokat előre is köszönöm, és bocsi a regényért!
2011. jan. 15. 21:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
második voltam
2011. jan. 16. 10:42
 22/27 anonim ***** válasza:
kezdeném azzal hogy irtad, hogy angolt tanulsz, namost azzal nem sokat "érsz" ugyanis sok kolléga nem tud egy "kukkot" se semilyen idegen nyelven.A fizetés "jo" inkább ugy fejezném ki magam hogy jobb mintha egy gyárban robotolnál de viszont ez azzal jár hogy 2 "háztartást" tartasz. Rengeteg pénz elmegy erre-arra gondolok itt pl:fürdés, tulfogyasztás, rendőröknek zsebbe..., ilyen-olyan büntetés, +még vele jár az is hogy bármikor kirabolhatnak. Esélyed az kezdőként is van én NEM csak ilyen Waberer's féle cégeknél, ha szerencséd van akkor kifoghatsz nagyon jo céget is (tapasztalat). Az hogy szeretnél világot látni na az egy megint más téma, mert ez a szakma nem arról szol...itt max az autopályákat láthatod inkább. Veszélyeket is rejt magában elég sokat, egy kis hiba és vagy a börtön vagy a tememtő, mint azt már elöttem is irták... egy kollégám nyáron spanyolba benézett egy kanyart ami elött egy igen meredek lejtő volt és nem tudta bevenni a kanyart és lezuhant egy szakadékba és ott égett halálra, és semmit nem tehettünk szinte végig néztük...:( Sok sikert és balesetmentes közlekedést neked
2011. jan. 16. 15:27
 23/27 anonim ***** válasza:

Bocsi: tegnap 21:43-nak:

Igen,nem vezettem nagy gépeket,ez való igaz,mert még esélyt se adtak rá.

A teherautós jogsiért eladtam a szegedi házamat,hogy legyen készpénzem.Megcsináltam,mert az akkori munkahelyemen megígérte mindkét igazgató,hogy nagy autóra kerülhetek,ha meglesz minden papírom.A ház ment,a papírok meglettek,és továbbra is az utcát söpörhettem napi 8 órában+ a költözés miatt utazhattam még napi 3 órát minimum.

Közben németből nyelvvizsgáztam,leérettségiztem.Aztán még se kellettem nagy autóra sofőrnek.

Azóta ott is hagytam a céget,munkanélkülin vagyok és buszra fogom csinálni a tanfolyamot tavasztót.Buszra jó leszek,de nem ez volt a "nagy álmom",bár megteszi,csak szeretném,ha felvennének...ígéret már ott is van.

Nem hiszem,hogy csak azért nem bírnám csinálni,mert történetesen sajnos nőből vagyok.Higgyétek el,eléggé utálom.

Kérdező,szerintem ha ez az álmod,csináld,ne foglalkozz senkivel csak magaddal.

2011. jan. 16. 16:37
 24/27 anonim ***** válasza:

Ja,bocs,az előttem lévőnek szántad.

Sorry a kérdezőnek is :-(

2011. jan. 16. 16:39
 25/27 anonim válasza:

Hello

Hala istennek ma befejeztem minden vizsgammat igy megvan az A B C C+E, teljes gozzel koncentralhatok az ertettsegire.oriasi megkonyebbules.udv

2011. jan. 18. 13:47
 26/27 robiszalka válasza:

heloka!!!

van itt rengeteg profi kamionos ,,ugy látom!!!

2-3 ezer eurot lehet keresni bruttoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én tizenhárom évet basztam el az életemböl a kamionozásra!!!kamiont vezetni nehéz????? pancserek!!!! sokan nagyon sokan örültek neki hogy abbahagytam!!! minden hétvégén megvertem egy ,, vagy kettö nagyképü sokatkeresö hazánkfiát!!!! töllem álltalában mindenki többet keresett,, legalább a dupláját,, szaross gatya büdöss zokni enni nincs mit.....persze hogy szájon cspkodtam!!!! ....................................................szar az egész szakma csak olyan menjen kamionozni akinek nincs családja és szeret hazudozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. jan. 22. 17:43
 27/27 robiszalka válasza:
ja ha valaki tud olyan munkát ahol a kezembe adnak 2-ezer eurot megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!német söförökkel beszéltem ök keresnek kb ezeröt-töl magy 2-ezerig nettoba!!!!...................FONTOS!! -TUDNI AZT A SOK BAROMNAK HOGY A NETTO BRUTTO BÉR NEM UGYANAZ!!!!-tehát lehet 3-ezret keresni bruttoba!!!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 22. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!