Kinek van hozzáférése a Magyarorszag.hu rendszám lekérdezésekhez?
Lekérdezné nekem az:
ABK-320-at,
DZU-718-at,
BLR-111-et,
ZA-23-29-et,
GX-45-74-et,
és a KZ-86-67-et?
A családban voltak, érdekelne forgalomban vannak-e még.
Előre és a család többi tagja helyett is nagyon köszönöm.
Jaja, csak az a baj, hogy az időm nagy részét elfoglalaja a tanulás. Hogyha meg regisztrálnék akkor hogyan viselném azt, hogy csak havi 15 lekérdezésem van? Hiszen "engem sok rendszám érdekel". :D:D Ha majd egyszer (értem itt pl. 2015-öt):D:D:D beregisztráltatom az egész családot! Így lesz kb. 100 lekérdezésem. Akkor volt jó amikor végtelem lekérdezése lehetett annak aki be van regisztrálva. Akkor már rég dossziékba fűzött nyilvántartásom lehetne :D:D:D:D:D:D:D:D:D! Csak akkor még ez ennyire nem érdekelt. De ha jövő hónapban megkapod a lekérdezési lehetőségekét lekérdeznéd a CSD-t? Ezer meg egy éve beígértem a volt tulajának, aztán ha a jövő alkalommal is lekérdezés nélkül megyek nemtom mi lesz...
Most már tényleg eldugom a klaviatúrát :D:D:D:D:D !
Üdv: a kérdező
Megtudnátok nekem nézni az alábbi rendszámokat, csak az érdekelne, hogy forgalomban van-e még.
CFP-441
CEJ-100
És egy motor:
OP-50-39
Sziasztok!
Engem az IGY-314 érdekelne!!
Előre is köszi
A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:
Rendszám: IGY-314
Gyártmány: DAEWOO
Típus: LANOS S 1.3
Szin: ÉLÉNKPIROS
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Sziasztok, szeretnék én is mondani 2 rendszámot. Ezek az ex autóim és kiváncsi lennék rá, hogy mi van velük. Ha lennétek kedvesek megnézni nekem azt nagyon megköszönném.
AFL-806 illetve IFM-930
Helló
Nekem is tudnátok segíteni?
Az én autóm rendszáma GZT-274
Ennek is megtudnátok mondani az adatait?
GMB-960
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!