Hol vannak Magyarország felett a légi folyosók? Légifolyosó alatt élni egészségtelen?
Figyelt kérdés
A mai napon délután felnéztem az égre, 15 csíkot számoltam meg. Mivel nemléteznek csík alakú felhők azt feltételezem hogy légifolyosók. De 15 perc után letisztult az ég. (Pécs)2011. okt. 15. 18:49
1/2 anonim válasza:
Ma már nincsenek igazán légifolyosók, vannak viszont állandó jelleggel zárt, és ideiglenesen zárt légterek..
Gyakorlatilag semmilyen veszélyt nem jelentenek az alattuk élőkre...
2/2 anonim válasza:
Mi egy "légifolyosó" alatt élünk, pontosabban a Ferihegyre menő gépek egy része épp fölöttünk halad át (és mivel elég közel vagyunk, itt már igen alacsonyan szállnak). Semmiféle negatív hatását nem tapasztaltam a dolognak, csak hogy ha nyitva vannak az ablakok, akkor iszonyú hangos, amíg elmegy a repülő, nem halljuk szinte egymás hangját sem, de csukott ablaknál nincs ilyen gond.
De ha te csíkot látsz az égen, akkor feltételezem, még ez sem probléma nálatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!