Taxival jöttem haza, a taxis pár utcával hamarabb lekapcsolta az órát,1000Ft-nál. Ez neki miért érte meg?
Figyelt kérdés
Természetesen 1000Ft-ot is kért, de akkor sem fér a fejembe, ez neki miért jó?2011. jan. 3. 17:40
1/3 anonim válasza:
Hmm, ez érdekes:) Örülj neki és legközelebb külön őt kérd:)
2/3 anonim válasza:
Vannak jó fej taxisok.
Egyszer buliból hazafelé volt 3000 forintom, mondtam addig vigyen onnan gyalogolok. Mondta, hogy ne törödjek vele, 2000 nél kilötte az órát, amúgy kb 6-8ezres fuvar lett volna. Odaadtam neki a 3000 forintot és jól jöttünk ki mindketten.
3/3 anonim válasza:
Vannak taxisok akik fix árakkal dolgoznak, (pl kerületen belül vagy városon belül) éjszaka 1000forint, így 1000nél lekapcsolta az órát.
Ezek mellett persze ott vannak azok is akik szimplán jó fejek és egy 1000rest kérnek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!