Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Fizettél zsebpénzt a vizsgabiz...

Fizettél zsebpénzt a vizsgabiztosnak, hogy ne buktasson meg forgalmin?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 21:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem. Másodikra mentem át, utána 1 évíg nem vezettem, most nemrég vettem egy kisautót, így újra "tanulok", csak magamtól :)
2010. dec. 23. 22:40
 12/23 Bretso válasza:
56%
Nem, a korrupció minden formáját elítélem. Primitív aki így szerez jogsit és primitív aki így ad jogsit, ez a véleményem. (jajaja tudom, hogy naiv, meg ebben az országban minden így működik, de hát kellenek az ilyen idióták is, mint én)
2010. dec. 23. 22:58
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Aki tud vezetni, annak nem kell fizetni, ennyi... Sokan szeretnek emögé bújni, hogy a vizsgabiztos korrupt és ők igenis jól vezetnek, de ezek az emberek csupán súlyos önértékelési zavarokkal küzdenek
2010. dec. 23. 23:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem fizettem, és mindenből elsőre átmentem. Igaz, nem a fővárosban tanultam, ott úgy hallottam, h sűrűbben fordul elő ez a kenőpénzes dolog. 18/L
2010. dec. 23. 23:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én oktatóm el sem fogadta volna. Vagy tudsz, vagy nem tudsz! Neki ez volt az elve, de nagyon jól tette. Vezetni és a KRESZT tökéletesen ismerni nem gyerekjáték.
2010. dec. 24. 00:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem, és elsőre átmentem. Felénk nem szokás a kenőpénzt adni a vizsgabiztosnak.
2010. dec. 24. 09:37
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

Én másodszorra mentem át forgalmin viszont ha úgynézzük az is jogos volt. Veszélyhelyzet állt fenn, amit idejében sikerült "elhárítanom", viszont az oktató lába is elindult a fék felé, ugyanakkor még nem ért bele. Előtte már volt egy apróbb hibám, így a vizsgabiztos úgy döntött forduljunk vissza, majd legközelebb... Valahol igazságtalannak éreztem, hisz nem az én hibámból adódott a veszélyhelyzet, illetve még bele sem ért az oktatóm, valahol viszont teljesen megértem, hiszen a vészhelyzet elhárítása forgalomban rajtam is múlik, akkor is ha nem én vagyok a hülye. Másodszorra hiba nélkül végigmentem, bár olyan ideges voltam hogy abban a háromnegyed órában szerintem kétszer vettem levegőt, remegtem... (ugyanaz volt a vizsgabiztos, aki előtte meghúzott). Parkolás után leállítottak, és 5 perces hegyibeszédet kaptam az oktatómtól illetve a vizsgabiztostól, hogy nyugodjak már meg, mert már nem tudják mikor hívják a mentőt, eddig nem volt semmi probléma ha így haladok minden rendben lesz! :D

3 éve szereztem a jogosítványomat, azóta problémamentesen ment minden, remélem ez így is marad! Szüleim szerint megbízhatóan, megfontoltan és jól vezetek, míg bátyámra nem merik rábízni az autót ha egyedül megy valahova, rám igen, tehát azt sem mondhatom hogy elfogultak amiért a gyerekük vagyok :) Ha a barátaim kerülnek mellém, ők is bíznak a tudásomban, biztonságban érzik magukat, és nekem ez a legfontosabb, imádok vezetni, és talán jót is tett hogy egyszer meghúztak forgalmin, eszembe nem jutott a kenőpénz! Kicsit letörte ugyan a szarvamat a bukta, de megtanított arra, hogy a vezetés nem csak szórakozásból áll! Nincs mindenkinek helye a forgalomban, és amondó vagyok akinek kenőpénzre van szüksége ahhoz hogy átmenjen, az csak a saját belső bizonytalanságát mutatja, hiszen némi plusz pénz nélkül érzése szerint képtelen lenne átmenni a vizsgán! Nem is értem miért van mindenki meglepődve hogy ennyi baleset van az utakon, ha egyszer így is szerezhet bárki jogosítványt megkerülve a szabályokat!

2010. dec. 24. 11:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

nem, egyik vizsgán se. mindenből elsőre átmentem. azóta nem volt semmi balesetem semmi pedig elég sokat megyek

18F, Veszprém

Bkat

2010. dec. 26. 16:57
 19/23 nako ***** válasza:
Nem, de amikor vizsgáztam, beszélgettem más vizsgázókkal a pályán míg vártam és volt, aki fizetett, azt mondták 20-30000 ft. De megkérdeztem az oktatómat és azt mondta, hogy ennyit egy vizsgabiztos sem kér el, csak van pár-nem mondom mit mondott rájuk-oktató, aki gusztustalanul lehúzza a tanulót és a vizsgabiztosra fogja. Azt mondta 10000nél többet egy sem kér. Azért ez nagyon undorító! Úgyhogy nem feltétlenül a vizsgáztatót kell szidni...
2011. jan. 4. 00:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Másodszorra igen
2011. márc. 5. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!