Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionosok nyelvtudás nélkűl...

Kamionosok nyelvtudás nélkűl neki lehet vágni (mennyire nehéz boldogúlni) a nemzetközi fuvarozásnak?

Figyelt kérdés
Esetleg tudtok olyan céget, aki alkalmaz gyakorlattal nem rendelkező (Waberers-en kivűl) gépkocsivezetőket?
2010. dec. 17. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
én is csak angolul tudok,de ha megyek egy más országba azért szoktam nézni a szótárt (lapin) h valamennyire megértsem az alapot. pl: köszönés igen nem, köszönöm, meg ami kell.
2010. dec. 17. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
minimum gyakorlattal kelll azért rendelkezni, mert hát az ugye nem elég amit az oktató mond jogsi szerzésnél.
2010. dec. 17. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
wabinál is ügye elsőnek van egy tanulójárat, mikor 4kezesben mész elsőnek. Nyelvet tanuljál, mert nem hiszem, hogy egy életen át szeretnél kamionozni, és más szakmánál pedig ma már elengedhetetlen, és ennél is kell, legalább az angol.
2010. dec. 17. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Minden európai nyelvet úgysem tudsz megtanulni, de azért pár szó nagyon hasznos angolul és németül amiket használni kell.
2010. dec. 18. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
én is ugy kezdtem a nemzetközizést,hogy csak annyi angol tudásom volt amit még általános iskolában angol orán megtanultam azon kivül semmi, ma már majdnem perfekt nyomom az angolt meg a németet, és igen sok olyan cég van ahol nem kell gyakorlat, max angolba nem küldenek addig amig nincs egy kicsit több tapasztalatod. pl:Willi Betz, vagy Lasztra esetleg Bill kft. Hunland(ott csak 4 kéz van) Simon intertrans
2010. dec. 18. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
először magyarul kéne megtanulnod helyesen írni:D
2010. dec. 19. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
utolso! vezetés közben irtam !
2010. dec. 19. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:
a kérdezőre értettem elsősorba:)
2010. dec. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!