Ma lesz az első vezetési órám, nehéz lesz így hóban?
Hát hallgass rán, én mikor forgalomban vezettem 10-15 centis hó esett annak idején!
Néhol tükör jég volt, ott megtanultam vezetni csúszós úton, utána száraz úton vizsgáztam és annyira jól sikerült hogy egy hibám nem volt.
Ha hóban megtanulsz vezetni legalább már nem kell majd hozzászoknod a következő télen a síkos úthoz!
Én azóta imádok hóesésben vezetni, sokkal jobb mint pl. esőben!
és be mer ülni melléd az oktató? huha, én tuti inkább egyedül küldenélek ki ...
amúgy a sötéttől ne félj, hát gondolom azon az autón is van lámpa, a hó miatt meg csak világosabb is lesz, szal nincs probléma
Én hasonlóképpen kezdtem a rutint, szakadó esőben,sötétben, úgy hogy előtte nem vezettem semmit se.
Sok sikert
Nincs mitől aggódnod, az oktató melletted ül, és nem Te vagy neki az első diák, akit havon tanít. Tudja, mire kell figyelnie, és nem hagy hibázni.:)
Én nyáron tanultam vezetni, és jeges úton vizsgáztam. Előtte vettem néhány pótórát, hogy megszokjam az új környezetet. Én úgy álltam hozzá, hogy télen lassan kell közlekedni, így a szituációk értelmezésére is több időm marad, jobban figyelhetek a táblákra stb.
De az igazi előnye a téli iskolavezetésnek az volt, hogy a saját autómban az első tél nagyon meglepett volna! Még így is háromszor történt meg, hogy 20 km/h-val érintem a féket, hogy lassítsak egy kereszteződéshez, és hallom blokkolni a kerekeket, az autó pedig semmit sem lassul. Ha nyáron tanultam volna, tuti nem 20-szal érkezem.
Szóval örülj a felsorolt előnyöknek, és hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!