Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Min buktatok el rutin vizsgán?

Min buktatok el rutin vizsgán?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem buktam el.
2010. dec. 10. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmin, mert nem buktam meg. Meg lehet: ha nekimész a padkának, a feladatot nem tudod teljesíteni, intenzív fékezésnél előbb fékezel, vagy túlmész a vonalon, szlalomnál megállsz vagy bólyát érintesz. Vizsgabiztostól is függ, egyesek elnéznek apróbb dolgokat.
2010. dec. 10. 19:08
 3/11 anonim válasza:
47%
Nekem a tesóm vizsgázott, és még az oktatója szerint is azért nem ment át, mert nem adott pénzt a vizsgáztatónak... mert tényleg a tudása miatt szeretett volna leviszgázni. és mit montdak neki? Hogy túl lassan vezetett. Mintha lenne ilyen a KRESZben... :) Aztán amikor másodszorra ment fizetett... aznap volt a korrupció ellenes világnap, ő meg életében először csinált ilyet :D
2010. dec. 10. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Már bocs, de itt van előttem a vizsgapapír és benne van, hogy: "lassú haladás indokolatlanul".

Egyébként meg veszélyezteti vele a közlekedést, szóval benne van a kresszben és lehet érte buktatni.

Egyébként ismerem a korrupt vizsgáztatókat, nekem is volt velük dolgom...

2010. dec. 10. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mintha lenne ilyen a KRESZben... :)"

Hát van benne... Ha halllgattál volna bölcs maradtál volna...

2010. dec. 10. 20:00
 6/11 anonim válasza:
Megint én: tudtommal csak az autópályán nem szabad túl lassan haladni. A vezetés alatt z oktató nem hagyja harmincnál gyorsabban menni a tanulót. Ennél a vizsgán se ment lassabban...
2010. dec. 10. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Megint én: tudtommal csak az autópályán nem szabad túl lassan haladni. A vezetés alatt z oktató nem hagyja harmincnál gyorsabban menni a tanulót. Ennél a vizsgán se ment lassabban..."

Rosszul tudod. A forgalom akadályozása tilos. Bukási ok. Azt meg ne mondd, hogy nem hagyja 30-nál gyorsabban menni. Azért mennek 30-cal, mert bénák. Én amikor tanultam mindig a megengedett legnagyobb sebességgel mentem.

2010. dec. 10. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
30-nál gyorsabban nem hagyja??? Már bocs, de én pont az előbb említett béna kategóriába tartoztam mikor tanultam és még én is csak 10-el mentem a felső határ alatt. (70-es táblánál 60-al, de pl 40-es táblánál már nem 30-al). És ez is csak az első órákon fordult elő.
2010. dec. 10. 20:43
 9/11 anonim válasza:
oké ne vitatkozzunk ezen... a lényeg, hogy az oktató szerint is csak a pénz miatt nem ment át, ő is megmondta hogy tud már elég jól vezetni hozzá. Bár azért nem kéne így kioktatni.
2010. dec. 10. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, természetes, hogy a tanulót védi, elvégre neki is gáz, hogy nem tudta megtanítani vezetni. És ahelyett, hogy magában keresné a hibát inkább a vizsgabiztost okolja...
2010. dec. 10. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!