Olyanokból is lehet ugyan olyan kamionsofőr, mint amit lent leírok?
Figyelt kérdés
Szoktam látni videókban, meg írják is hogy vannak akiknek az apja, vagy a családjában sok a kamionsofőr és a fiukat már kb 10 évesen a volán mögé teszik, hogy gyakorolhassanak, meg tanítják őket a szakmával kapcsolatban stb. Az én családomban senki nem kamionozik és lehetőségem sincs jelenleg, hogy ezt a szakmát élőben tapasztalhassam, mint a sofőrök gyerekei.Én valószínűleg jogosítvány megszerzése közben és az internetről fogok tapasztalatot szerezni. Így is lehetek ugyan olyan sofőr, mint a "szerencsésebbek"?2010. nov. 15. 15:16
11/20 anonim válasza:
de akkor mi köze ennek ahhoz h értelmiségi melo e vagy nem??? mindenki ahhoz ért amit tanult (vagy nem)
12/20 anonim válasza:
Csak azt mondtam, hogy a kamionozáshoz nem kell ész. Nem tudom miért kellett ebbe belekötni :)
13/20 anonim válasza:
szal azt mondod h ehhez nem kell ész??? tudod te is azok az emberek közé tartozol akik szerint a kamionozás abbol áll h kimész külföldre lerakodsz és jösz haza majd megint ugyanez, hát tudod nagyon tévedsz! kicsit járj csak utána h valojában miböl is áll ez !
14/20 anonim válasza:
Tudom miből áll. Az alapján mondtam amit mondtam.
15/20 anonim válasza:
nem hinném h tudod mert akkor nem "mondtál" vna ilyet! mért te mit dolgozol?
16/20 A kérdező kommentje:
Azért kamionozáshoz is kell ész! Tolatás tényleg nem egy egyszerű folyamat és ez mellett 1000 dologra kell szinte még figyelni :S Én is azon aggódom, hogy ne legyen nehéz a jogsi :S
2010. nov. 16. 17:43
17/20 anonim válasza:
Mi az h nem kell ész?
Fogadjunk, hogy ki sem tudnál menni, el sem tudnád dönteni, hogy merre indulj b...meg, nem GPS-ből áll az egész világ...
Fas.om faterom 24 éve nyomja...ha mondok neki egy város tuti tudja, hogy hol van...térképpel dolgozik sosem gps-el. Betudja határolni a dolgokat...Pedig autószerelő a szakmája...semmi egyéb..
18/20 anonim válasza:
ennek örülök h többen is egyet értetek velem h a kamionozáshoz igenis kell "ész", az is egy dolog h van GPS vagy Qualcomm az sz@rt se ér mert van mikor elvinni olyan messzi kerülő utakra h csak néznék ki a fejemből a tulfogysztás miatt ami a sok km miatt lenne! és aki azt mondja h nem kell ész az nagyot téved!!
19/20 anonim válasza:
Én is kamionsofőr szeretnék lenni és nekem sincs a családba fuvaros ja de a papám fogatos .
12/F
20/20 anonim válasza:
Mi kell hogy kamionos legyek 8 általános,éretségi és ennyi.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!