Közúti elsősegély vizsga, létezik?
Figyelt kérdés
létezik, hogy valakit meghúzzanak már harmadszorra?Mert velem már megtörtént,bevallom az elsőre nem tanultam azt hittem könnyű lesz meg lazábban veszik,de mikor ráment 4900 forintom,elkezdtem becsületesen tanulni,könyvből netről oktatásra is mentem,és olyan apró dolgok miatt buktam meg,és csak a tételes részénél,minden gyakorlat megy,de mikor jönnek a tételek és EGY nyomorult kérdésre nemtudom a választ(ami persze nem azt jelenti hogy csendben ülök,hanem vágom a témát meg mondom is csak valamit kihagyok vagy ilyesmi) akkor megbuktat,és ami mégröhejesebb,hogy ha tudom arra a két kérdésre is a választ,utána belekérdez valami teljesen másba aminek köze sincs a tételhez...annyira elegem van,majdnem 15 ezer forintom ment rá.Már azon agyalok, hogy nincs valami más módja megszerezni ezt?értitek mire gondolok...hamár becsületesen megtanultam és tudom...és egy hullát is visszatudnék hozni az életbe :-D esetleg tanácsok,ötletek,a vizsgabiztosnéni elcsábitásának módja...2010. nov. 10. 23:31
1/4 anonim válasza:
Pesti vagy? Mert akkor azt ajánlanám, hogy a Mester utca 38.-at mondd, hogy ott akarsz vizsgázni, amikor befizeted a vizsgadíjat. Ha pedig nem vagy pesti, akkoris menj máshova vizsgázni. Amúgy lehetséges, hogy direkt arra utazik, hogy lefizesd, de ne hagyd magad!
2/4 A kérdező kommentje:
Igen Pesti vagyok,de miért pont a Mester utca 38?
Ott nem olyan szigorúak vagy mi?:-D
Inkább lefizetem őket...anyagilag jobban jövök ki. :/
2010. nov. 11. 12:02
3/4 anonim válasza:
Mindig mond hogy Hivom a mentőket! :D én igy szereztem meg az elsősegélyes papirt:D bár rég volt :)
4/4 anonim válasza:
Ott nem kell lefizetned őket. Mester utca 38 és pont! És igen, egyáltalán nem szigorúak, ott jófejek, sőt, van amikor a Győrfi Pál vizsgáztat ott, a mentőszolgálat szóvívője, ő meg aztán alapból átenged mindenkit, tökmindegy h ki mennyire tudja az anyagot. De ha más van, az is szinte már megmondja helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!