Felétek is így megy?
Figyelt kérdés
Vidéki kút. Tankolnék, semmi. Áthúzom a másik csövet, semmi. Öreg mellettem: "Idegen az úr?" Mondom igen. Erre elmondta, hogy bent kell, előre fizetni. Bementem, és az eladó közli, hogy már fél éve, mert sok cigány elhajtott, kapu tilos a tűzvédelem miatt, így náluk ez van. Meg a környéken sok helyen. Ez Pest megye volt ráadásul, nem Mordor!ma 17:47
1/6 anonim 

válasza:

Ilyet még nem hallottam, magán kútról sem. Valahol érthető, de elég szomorú hogy ilyen helyzetbe jutott az ország bizonyos része a "kisebbség" miatt.
2/6 anonim 

válasza:

Amerikában mindenhol előre kell fizetni. Nálunk nem így megy, de ilyen kis kúton sem tankolnék.
3/6 A kérdező kommentje:
2. Jogi okok miatt nem írom le, de ez NAGY hálózat, NAGY kútja! És a környéken úgy tudom mindnél ez van.
ma 18:08
4/6 anonim 

válasza:

Felénk nem ez van, de külföldön (pl. Ausztria, Svájc, Franciaország) bevett gyakorlat, hogy van kút, ahol kiválaszthatod, hogy majd fizetsz odabent, vagy ha éjszaka mész oda (meg sok bevásárlóközpont melletti személyzet nélküli töltőállomásnál) akkor meg megmondod, mennyiért szeretnél tankolni, bankkártyád lehúzod, és annyi fog folyni belőle, amennyi az összegkeret.
5/6 anonim 

válasza:

Amerikában: beteszed a kártyát, amikor kész vagy levonja és visszaadja a kártyát.
Ha kp-vel akarsz fizetni, a péztárnál előre fizetsz, s mikor elfogy a pénz, leáll a kút.
6/6 kutyafule4 

válasza:

Ilyet csak automata kutaknál tapasztaltam eddig, ott meg logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!