Ha megbukok kresz vizsgán hányszor és mennyi ideig probálkozhatok újra?
"Ha elsőre nem mentek át, három hónapon belül tehettek pótvizsgát"
Oké, de itt sincs kettő, mert 3 hónapon belül is annyiszor mész amennyiszer tudsz, és a sikertelen vizsga után, ott helyben kérhetsz is egyből új időpontot, és tavaly fiamnak nem sikerül, de a következő héten már mehetett is újra.
Ugye a szabály úgy van, hogy beiratkozástól számítva 9 hónapon belül jelentkezned kell vizsgára, vagyis addig végezned kell a tanfolyammal, és 1 éven belül sikeres Kresztvizsgát kell tenned.
Ez a 3 hónap is csak az, ha valaki kimaxolja az időszakát, vagyis ha elhúzod a tanulást, és csak 9 hónapos határidő végén mész vizsgázni, de mint írtam a gyakorlatban meg lazán le lehet nyomni az online kreszt 1 hónap alatt. Nekem a nagymotor jogsimhoz elég volt 24 óra is, persze nem egyben, igaz nekem van más kategóriára is jogsim. Szóval no para, 1 évig annyiszor mész amennyiszer csak van rá pénzed! Sok sikert hozzá, és az alapokat tanuld meg nagyon mint a kanyarodási, vagy jobbkéz szabály, és ne a jó válaszokat magold be ;) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!