Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány ügyfélkapun...

Jogosítvány ügyfélkapun keresztül történő igénylése?

Figyelt kérdés

Január 10-én igényeltem ügyfélkapun keresztül az első jogosítványomat, és azóta minden alkalommal, mikor ránézek az életút szolgáltatásra, azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Feldolgozás folyamatban, kérjük próbálja meg később!". Hibaüzenetként van feltűntetve, ezért aggódok, hogy valami félresikerült. Találkozott már valamelyikőtök ezzel?

2024. június 6-án lett meg a forgalmim, 2025. január 8-án pedig az egészségügyim.

jan. 20. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem találkoztam ilyennel, és simán megigényeltem, igaz nekem csak kategóriabővítés volt, fél óra múlva jött is a visszaigazolás, hogy vezethetek, és 10 nap múlva mehettem is érte.

Amúgy ha ezeken felül nincs 3 évnél nem régebbi fotód a rendszerben, pl csináltattál személyit, akkor szerintem jobb személyesen intézni. Bár elvileg lehet videóbeszélgetés keretén belül fotót feltölteni, de ennek nem jártam utána.

jan. 21. 06:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem jogosítványt kellett újítanom, bő fél évvel később lett új kategóriám, azután 1 évvel személyit újítottam. Mondanom sem kell, hogy mindet személyesen kellett, még direkt kérdeztem is, hogy van fotóm a rendszerben, de ügyfélkapun nem találtam a lehetőséget, mondták, hogy nem-nem ezt személyesen kell. Vagy átraktak a palánkon, vagy végképp nem értem ezt a rendszert.
jan. 21. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Legközelebb lehet kipróbálom én is online igényelni egyébként. Én eddig 4-szer újíttattam, eddig mindig bementem személyesen. Például most lett meg December 23-án a D kategóriám. Január 2-án megcsináltattam az orvosi alkalmasságit a háziorvossal mert amúgy is lejárt volna, pénteken meg bementem és jogsi csere + kategóriabővítéssel együtt megvolt az ügyintézés. 2 percet kellett sorba állnom. Amúgy, ez a 4000Ft amit ki kell fizetni nem vág földhöz. Annyi hogy online ingyenes. De idén a következőt már lehet online igényelem. De ha nem, akkor még azt a két alkalmat kibírom, mire tele lesz a jogsim. :D
jan. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!