Online igényeltem jogosítványt ügyfélkapun keresztül fogok kapni ideiglenes jogosítványt?
Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 09:25
1/3 anonim válasza:
Nem. Kapsz e-mailt, SMS-t ha megadtad, mikor bekerült a közkekedési nyilvántartásba a sikeres vizsgád ténye, onnantól a rendőrök már látják, hogy van érvényes vezetői engedélyed gyártás alatt. Nekem kb fél óran belül megjött, ezután 30 napig vezethetsz ezzel az igazolással. Ezidőn belül ha nem kapod meg, akkor mindenképpen intézkedned kell.
2/3 anonim válasza:
Akkor ezért nincs már jó ideje arról kérdés, hogy hány nap alatt postázzák a jogsit?
3/3 anonim válasza:
#2 Lehet 🙂
Nekem tavaly 6 nap alatt kész volt. Május 16.-an reggel 7 után intéztem, 7:39-kor jött az SMS,
Vezetési jogosultsaga bejegyzésre került, okmanya gyartasba adva. Ügyszam:
Majd 22 -én 10 órakor, hogy mehetek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!