Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Felesègemet tavaly December...

Felesègemet tavaly December 6. án elütöttèk a zebrán, műtöttèk a lábát. 7 db csavar van a bokájánál. Az lenne a kèrdèsem felètek, ebben az esetben jár neki az èletjáradèk èlete vègèig ? Köszönöm válaszaitokat !

Figyelt kérdés

ma 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Közös barátunk sem tud közlekedési baleset után járó/kérhető életjáradékról.
ma 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:

1 ! Azt sem tudom ki vagy !

2 Ha nem tudsz normális választ adni hagyd figyelmen kívül a posztom !

3 Kèrlek többet ne írj a posztomhoz ! Üdv:

ma 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt nem te szabad meg, ki írhat, ki nem.

Lefordítom neked a feleletemet:

Vélhetőleg NINCS ilyen. Én magam nem tudok róla, de szeretek segíteni, és keresgélés sem hozott értékelhető választ a Google-szolgáltatás használatával.

ma 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ez esetleg?

Életjáradék a jövőben kieső munkabér helyett. A maradandó sérülés miatt a sérült elveszíti korábbi megélhetését. Az is lehet, hogy bármilyen kereső tevékenység ellátására alkalmatlanná válik. Ez sem egyszeri költség, éppen ezért rendszeres életjáradékot, vagy azt kiváltva egy egyszeri nagyobb összeget u.n. járadékmegváltási összeget szokás meghatározni.

[link]

ma 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
És emiatt nem tud dolgozni az eddigi munkájában?
ma 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Kettő üzenetet is kaptam tőled. Kérésedet nem áll módomban teljesíteni.
ma 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!