Ha valakinek csavar van a lábában attól még utazhat repülőn? Mármint a mágneses kapu miatt.
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek a lábát 2 hete műtötték és 4 csavart raktak be neki, külföldre szeretnének utazni repülőgéppel, de nem biztos, hogy átengedik a mágneses kapunál. Szerintetek lehet valami orvosi igazolást kérni, hogy csavar van a lábában vagy annyi az utazásnak?2013. ápr. 26. 19:39
1/3 anonim válasza:
Utazhat, csak meg kell mutatni. Nagyimnak is voltak a karjában és át tudott menni. Megmondták neki hogyan tartsa, hogy átjusson anélkül, hogy becsipogna.
2/3 anonim válasza:
Igen, ilyenkor kap orvosi igazolást, azt kell bemutatni.
Nekem a fogszabályzómra sípolt, megmutattam, meg átnéztek azzal a kézi vizsgálóval és mentem isten hírével.
Gondolom ismerősöd is megnézik, rámutat, hogy pontosan hol van és ott fog sípolni az a kézi kütyü is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. ápr. 26. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!