Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van olyan csavar, ami be tud...

Van olyan csavar, ami be tud ragadni csavarozás után úgy, hogy ne lehessen később kicsavarozni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Ellenben menetrögzítő, önzáró anya és rugós alátét van.
2021. jún. 9. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Van jópár-féle kötésforma a gépiparban, végleges rögzítésre nem a csavarkötést alkalmazzák.

Bár ha leírtad volna mit szeretnél így rögzíteni, mondtam volna a megoldást.

2021. jún. 9. 21:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy régi biciklit szeretnék használni, aminek annyi baja van, hogy a középtengelyben a csavar kilazul rövid használat után, így a hajtókart nem tudom használni.
2021. jún. 9. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Húzd meg erősebben🤷‍♂️
2021. jún. 9. 21:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Többször is próbáltam, nem volt hatásos.
2021. jún. 9. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bottas Forma1-es autójának egyik kereke. Emiatt kellett kiállnia versenyből és csak gyárban tudták valahogy levenni napokkal később. 😂
2021. jún. 9. 23:06
 7/8 anonim válasza:
100%
Próbáld meg a menetet féktisztítóval lefújni mielőtt meghúzod a csavart, vagy emellett kend be csavarrögzítővel (és várj vele pár órát!)
2021. jún. 10. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

A középtengelyeket kontrázni kell, különben persze, hogy kilazul...

Szóval: vagy nincs megkontrázva, vagy már annyi a csavar menetének vagy a tengely menetének.

2021. jún. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!