Van olyan csavar, ami be tud ragadni csavarozás után úgy, hogy ne lehessen később kicsavarozni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 20:19
1/8 anonim válasza:
Nincs. Ellenben menetrögzítő, önzáró anya és rugós alátét van.
2/8 anonim válasza:
Van jópár-féle kötésforma a gépiparban, végleges rögzítésre nem a csavarkötést alkalmazzák.
Bár ha leírtad volna mit szeretnél így rögzíteni, mondtam volna a megoldást.
3/8 A kérdező kommentje:
Egy régi biciklit szeretnék használni, aminek annyi baja van, hogy a középtengelyben a csavar kilazul rövid használat után, így a hajtókart nem tudom használni.
2021. jún. 9. 21:12
5/8 A kérdező kommentje:
Többször is próbáltam, nem volt hatásos.
2021. jún. 9. 21:29
6/8 anonim válasza:
Bottas Forma1-es autójának egyik kereke. Emiatt kellett kiállnia versenyből és csak gyárban tudták valahogy levenni napokkal később. 😂
7/8 anonim válasza:
Próbáld meg a menetet féktisztítóval lefújni mielőtt meghúzod a csavart, vagy emellett kend be csavarrögzítővel (és várj vele pár órát!)
8/8 anonim válasza:
A középtengelyeket kontrázni kell, különben persze, hogy kilazul...
Szóval: vagy nincs megkontrázva, vagy már annyi a csavar menetének vagy a tengely menetének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!