Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Balesetet okoztam. Hogyan tovább?

Balesetet okoztam. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Szlovákiából származom.

Balesetet okoztam egy városban. Voltam kihalgatáson, és elküldték a papírokat a városban ahol lakom.

Holnap megyek kihalgatásra mégegyszer a városban ahol lakom. 3 variáció lehet:

1. Elvihetik a jogsit és nem adják vissza,

2. Kapok pénzbüntetést, és a jogsit meghadják,

3. Elviszik a jogsit, és visszaadhatják ha lezárják az ügyet ami eltarthat elég sokat.

Sérültek voltak, okoztam sérülést a másik sofőrnek, hála Istennek semmi komoly nem lett belőle. Nem volt betegszabadságon, mert ha kiírja magát akkor az csak rosszat csinál nekem..

Holnap lesz a nagy nap.

Munkahelyemre autón jarok, mert a busz és a vonat járatok rosszak. Szoval ha neadjisten elviszik a jogsit akkor kereshetek új munkahelyet és eladhatom az autót.

Szerintetek hogy fog ez végződni? Állítólag úgy van az, ha a másik fél jól van akkor nincs semmi probléma, de ha valami komolyabb egészségügyi problémája lenne ami köze lehet a balesetnek akkor az már nagy probléma.

Kérlek mondjatok valamit...

Nagyon sajnálom az egészet, de már nem lehet vissza hozni ami volt.

Várom Magyarországi magyarokat és Szlovákiai magyarokat is.

Kérlek segítsetek, nagyon stresszes vagyok, tisztára kivagyok pszichikailag.

tegnap 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Tehát szlovák ügyvédek nem léteznek?
tegnap 16:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Ügyvédem nincs. Miért kellene hogy legyen Ügyvédem?
tegnap 16:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Nehezen hiszem, hogy egy sima elsőbbségadás mulasztásából ekkora ügyet csinálnának. Mert ha már kihallgatásra kell járkálni akkor itt nagyobb volt a baj, akkor meg célszerű lenne ügyvédet is szerezni, nehogy börtön legyen a vége.
tegnap 16:59
 14/21 anonim ***** válasza:
14. Több könnyű sérült volt.
tegnap 17:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Volt ittas vezetés? Volt gyorshajtás? Volt cserbenhagyás? Halál mindenesetre nem. Elérted a szlovák KRESZ szerinti büntetőpontok maximumát? Gyanítom, hogy nem. Akkor nem lesz jogsielvétel.
tegnap 17:13
 16/21 anonim ***** válasza:
16. Sem a magyar, sem a szlovák kresz nem foglalkozik a büntetésekkel. Ahogy látom, a szlovákban az lényeges eltérés, hogy definiálja a szabálysértéseket, bűncselekményeket, de ennyi.
tegnap 17:15
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem mentem gyorsan, Nem voltam ittas, nem okoztam olyan sérülést hogy orvosokhoz kellene járnia.

Azért megyek még egyszer rendőrségre mert már megvan a döntés. Így írták a papírban hogy kapok pénzbüntetést és lesz szóbeli kihallgatás és hogy vigyem a jogosítványt

tegnap 17:38
 18/21 A kérdező kommentje:
Voltam kihallgatáson ott ahol történt az eset..de ezzel nem záródott le a dolog. Kell mennem oda kihallgatásra ahol lakom. Holnap lesz a döntés, vagyis remélem..
tegnap 17:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Hogy írhatták előre, hogy mi lesz a büntetés, ha még most lesz a kihallgatás?
tegnap 17:41
 20/21 A kérdező kommentje:
Azt írták, hogy nem intézik úgy mint balesetet.
tegnap 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!