Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó vagy rossz hír, ha az autó...

Jó vagy rossz hír, ha az autó történetét lekérdező oldalak nem találnak semmit az autó előéletéről?

Figyelt kérdés
Külföldi, keveset futott szervízkönyves autóról van szó. Nem mutat lopást, balesetet, de a műszakiról és a futásteljesítményről sincs adat. Gyakorlatilag a típusát írták meg aztán csókolom :D Így visszakaptam a pénzt az oldaltól szóval korrektek voltak.

tegnapelőtt 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Jó hír, hogy visszakaptad a pénzt, az nem jellemző, a fizetős lekérdezés szolgáltatások inkább bedobnak valami kamu adatot, megbízhatatlanok.

Az autóról semmit nem tudtál meg, az lehet akármilyen, németben is hirdetnek roncsokat jó állapotban lévőnek, és vannak valóban szépen megkímélt autók.

El kell felejteni a fizetős lekérdezős szolgáltatásokat, az autót kell átvizsgálni, ami otthon ülve nem működik.

Az meg egy másik show, hogy vannak Németországban olyan hírdetők, akik egyszrrűen nem állnak szóba kelet-európai vevőkkel. Eladó az autó, de neked nem.

Becsületesnepper beszerzőkörútjaun szinte mindig bele futnak olyan eladókba, akik egyszerűen nem hajlandóak kommunikálni velük, kámforrá válnak, amikor kiderül, hogy külföldre vinnék az autót.

Az autók állapota is változó, ha nem nézed át, kaphatsz egy körbe glettelt, lestrapált autót a némettől is. (de kaphatsz jót is)

tegnap 00:26
 2/2 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a magyarországon újonnan üzembehelyezett automról sem talált semmi a carvertical,ott le is szerepelt az oldal, nagy kamu az egész. Ráadásul tudtam,hogy 2X is volt parkolási balasete, és fizetett a biztosító, de szerintük sérülésmentes.
tegnap 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!