Mennyit érhet 155 db rossz autó akku?
Miért kell konkrétan kiirni h cigány?? Nem elég annyit mondani h valaki meg akarta venni??
Naés mit csinálsz az ólommal nagyokos? Mire kibelezel 155 akkut egy csomót szennyezed a környezetet! Inkább szólj a hatóságoknak, ők gondoskodnak a biztonságos elszállitásrol és újrahasznositásről análkül h törvényt sértenél,
Hát annál sokkal-sokkal többet. Nem a legnaprakészebbek az információim, de átlagosan olyan 100Ft/kg áron veszik át őket mostanában. Ezek a kisebb fajta akksik átlagosan 10-15kg között vannak, számoljunk 12.5kg-mal.
155*12.5*100=193750. Persze vegyük hozzá, hogy közel 2 tonnányi akkumulátort fel- illetve lepakolni nem gyerekjáték, ráadásul ha nincs hozzá eszközöd akkor több részletben kellene rohangálnod a telepre, ez sok benzin, sok idő, sok energia... elgondolkodtató, hogy megéri-e magadnak foglalkozni vele, vagy inkább vigyék a cigányok kevesebbért és azt az "elbukott" pénzt kvázi kényelemre, nyugalomra költötted.
Én lehet mondanám nekik, hogy adjanak 130 ezret és vihetik. Elég szép summa azért az is, főleg ha csak így az öledbe hullik.
egy napra kibérelsz egy furgont 20-30 ezer
felpakolod a cuccot irány a szinesfém átvevőhely
Én pár hónapja 3 db-ért kaptam 8 ezer körül a méh-telepen.
De július 1-től szigorítanak valamit, szóval érdemes lenne utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!