Eladó használt autóbuszok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok megbízható, pontos (ez alatt azt értem hogy nem 10+ éve aktív hirdetésekkel ellátott) oldalakat, ahol eladó használt autóbuszokat találni?
Mindegy hogy VOLÁNBUSZ, BKV, vagy magánszemélytől lenne. (Utóbbi, tehát a magánszemély lenne a legjobb számomra is.)
Saját részre szeretnék vásárolni (érvényes papírokkal rendelkező és működő) autóbuszt. Bármilyen hasznos infót szívesen fogadok, hogy hol keresgéljek. D kategóriával természetesen rendelkezem.
(Az elmúlt napokban már nézegettem nagyobb volán társaságok hirdetéseit is (nem igazán van aktuális), valamint facebook csoportokat is, szóval nem csak rögtön idejöttem kiírni a kérdésemet.)
Köszi szépen mindenkinek a választ előre is.
dec. 29. 21:07
1/6 anonim válasza:
A hasznaltauto.hu weboldalon van busz kategória is. Az alkalmazásában viszont nem találtam busz kategóriát
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nézegettem én is. Az alsó-közép kategóriából rengeteg van ami ÁFÁ-s. ÁFA nélkül keveset hirdetnek. És ugye mint írtam nekem saját használatra kellene, nem pedig pénzkereseti lehetőségre. Nem cégre lenne a busz, hanem a saját nevemen.
dec. 29. 22:51
3/6 eddiboy válasza:
A BKV egy időben sok buszt árult. A Volánbusz idióta módon szétvágatja őket, de nem adja el.
4/6 A kérdező kommentje:
Pedig a Volánbusztól is örültem volna egy busznak, ha van rá lehetőség. Köszi azért a választ. 😥
tegnapelőtt 08:33
5/6 anonim válasza:
Nézd meg az MNV honlapján is az eladó járműveket, én már láttam ott többször volánbuszos buszt
6/6 A kérdező kommentje:
Nincsen jelenleg sajnos. :( De köszi a tippet, elmentettem ezt is. 😊
tegnapelőtt 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!