Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha az autó műszerfalán ég egy...

Senior Séf kérdése:

Ha az autó műszerfalán ég egy hibajel, kizáró ok a műszaki vizsgán?

Figyelt kérdés

dec. 24. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Semmilyen hibavisszajelző nem világíthat.
dec. 24. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

Ha a Chek Engine ég, akkor igen.

Ha a kevés benzin jelzés, az nem (is hiba).

dec. 24. 13:23
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
#2 Az nem hibalámpa, hanem figyelmeztető lámpa. A kettő nem ugyanaz. A figyelmeztetés nem hibát jelent. A hiba jelent hibát.
dec. 24. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

# 3

Azt én is írtam, hogy az elmegy, mert nem hiba..

dec. 24. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
#4 Akkor mi a tökömért hoztad szóba?
dec. 24. 16:03
 6/11 anonim válasza:
Ez a vizsgaállomástól függ. Mentem már úgy műszaki vizsgára,hogy vilagított a check engine lámpa, kiütötték és plusz ráfizetés nélkül átment a vizsgán az autó.
dec. 26. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Valóban vizsgabázistól függ minden. Énis vittem már vizsgára check lámpás , meg 20 éves gumikon guruló kocsit és az alapdíjjal szó nélkül átment.
dec. 26. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt miért nem a vizsgáztatóktól kérdezed?
dec. 27. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Kérem ne mondjunk már ilyeneket, hogy "vizsgabiztostól függ". Tudom, hogy sajnos igazatok van, de akinek nincs rendben az autója, azt miért nem arra próbáljuk ösztönözni, hogy rakja rendbe, ahelyett, hogy vigye el egy szarházihoz?

Pont ezért ilyen hulladék az autók jelentős része. Emiatt nem fogynak el a tolvaj kretén vizsgabiztosok, amíg pedig vannak, addig a sok olcsójancsi őket fogja keresni és retkes közveszélyes hulladékokkal marad tele az ország. Miért jó ez?

A kérdésre az a jó válasz, hogy igen, baj. Meg kell csinál(tat)ni.

dec. 27. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, semmi nem világíthat a műszerfalon, amikor alapjáraton jár a motor és fényképezik a műszerfalat. Semmi. Sárga sem. Nem tudják úgy átengedni.
dec. 27. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!