Senior Séf kérdése:
Ha az autó műszerfalán ég egy hibajel, kizáró ok a műszaki vizsgán?
Figyelt kérdés
dec. 24. 13:10
1/11 anonim válasza:
Igen. Semmilyen hibavisszajelző nem világíthat.
2/11 anonim válasza:
Ha a Chek Engine ég, akkor igen.
Ha a kevés benzin jelzés, az nem (is hiba).
3/11 anonim válasza:
#2 Az nem hibalámpa, hanem figyelmeztető lámpa. A kettő nem ugyanaz. A figyelmeztetés nem hibát jelent. A hiba jelent hibát.
4/11 anonim válasza:
# 3
Azt én is írtam, hogy az elmegy, mert nem hiba..
6/11 anonim válasza:
Ez a vizsgaállomástól függ. Mentem már úgy műszaki vizsgára,hogy vilagított a check engine lámpa, kiütötték és plusz ráfizetés nélkül átment a vizsgán az autó.
7/11 anonim válasza:
Valóban vizsgabázistól függ minden. Énis vittem már vizsgára check lámpás , meg 20 éves gumikon guruló kocsit és az alapdíjjal szó nélkül átment.
8/11 anonim válasza:
Ezt miért nem a vizsgáztatóktól kérdezed?
9/11 anonim válasza:
Kérem ne mondjunk már ilyeneket, hogy "vizsgabiztostól függ". Tudom, hogy sajnos igazatok van, de akinek nincs rendben az autója, azt miért nem arra próbáljuk ösztönözni, hogy rakja rendbe, ahelyett, hogy vigye el egy szarházihoz?
Pont ezért ilyen hulladék az autók jelentős része. Emiatt nem fogynak el a tolvaj kretén vizsgabiztosok, amíg pedig vannak, addig a sok olcsójancsi őket fogja keresni és retkes közveszélyes hulladékokkal marad tele az ország. Miért jó ez?
A kérdésre az a jó válasz, hogy igen, baj. Meg kell csinál(tat)ni.
10/11 anonim válasza:
Nekem azt mondták, semmi nem világíthat a műszerfalon, amikor alapjáraton jár a motor és fényképezik a műszerfalat. Semmi. Sárga sem. Nem tudják úgy átengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!