Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » PPL pilótaképzés esetén is...

PPL pilótaképzés esetén is kizáró ok a tömött fog?

Figyelt kérdés

A modern tömés is gond? A csavaros pótfog még belefér?

Csupán érdekel, nem tervezek pilóta lenni, csak kíváncsiságból olvasgattam ezzel kapcsolatban, és felmerültek bennem ilyen kérdések.

2020. nov. 8. 02:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Még ATPL is lehetsz. Lényeg, hogy ne legyen alatta levegőbuborék, mert az fájdalmas lehet, de normális fogorvos egyébként sem hagy alatta levegőburkot. Mindenkinek van már valami fogtömése vagy ilyesmije, ha ez kizáró ok lenne, egy gép se szállna fel.
2020. nov. 8. 03:36
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Kikell huzatni akkor nincs tömött fog, az nem fog fájni és tovább romlani se.
2020. nov. 8. 07:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Apukámnak van PPL-je meg néhány tömött foga. Illetve ha jól tudom, ATOL-t is meg tudná csinálni így is. Szerintem max ha katonaságba akarna menni pilótának, ott néznének ilyen dolgokat. De oda meg amúgy sem vették fel, mert színtévesztő.
2020. nov. 8. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem az.

Én úgy tudom, még vadászgépes pilótáknak is lehet tömött foga, csak meg van határozva, mennyi lehet, viszont húzott fog nem lehet.

Civil repülésben - pláne hobbirepülésnél - nincsenek ilyen szigorú követelmények. Legalábbis általában nem a fogazat állapotán szokott múlni a dolog.

2020. nov. 9. 08:44
 5/5 anonim válasza:
nem
2020. nov. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!