Gépjárművezető szakoktató szeretnék lenni. Ez tényleg kizáró ok?
Atópiàs dermatitis-em van(magyarul ekcéma, ami nyilván nem fertőző). Tünetmentes vagyok nagyon régen, és látható helyen még amikor jelen volt rajtam sem volt(például arcon).
Ez kizáró ok? Azt olvastam, hogy a bőrbetegség egyértelműen kizáró ok, de nem értem miért. Nem fertőző, meg semmi extra. Még vegyi anyagokkal is dolgoztam, műanyag gyárban ezzel a betegséggel.
Ezen kívül mindennek megfelelek a leírások alapján egyébként, megvan a megfelelő életkorom, vezetési rutinom, van érettségim, tudok értelmesen kommunikálni, stb. Tudom, úgysem én döntöm el, hogy alkalmas vagyok-e, mert vannak vizsgák mielőtt valaki elkezdheti a képzést, meg egyebek, de tényleg ilyen apróságon bukhatom az egészet?
Legfőképp olyan emberek válasza érdekelne, akik legalább részben benne vannak ebben a témában, nem pedig tippelgetnek.
Csak értelmes válaszokat kérek, beszólàsok nem érdekelnek. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!