Nőként elvégezni a gépjárművezető szakoktatói tanfolyamot?
Szia! #1 egyetértek.
Én is oktatónak készülök, de igazából nem tudok érdemi választ adni a kérdésedre. Én ezen nem gondolkodtam, hogy milyen nehézségei vannak egy női oktatónak. Megakarom csinálni és kész. Inkább azon gondolkodom, hogy oldom meg majd család mellett ill a főállásom nem tervezem abba hagyni. Nekem az is inkább férfiak által uralt szakma. Igy ez a része nem izgat. (Buszsöför vagyok) /anno mind3 kategorianal kresz tanfolyamon egyedül voltam lány B,C,D/
De nekem még odébb van sajna, még csak most csinálom az 'A' kat jogsit.
Szerintem kitudsz alakitani vendégkört és ha jól csinálod megkapod az elismerést független attól, hogy nő v férfi vagy...
Ha szeretnéd csinálni akkor vágj bele ;)
28N
Köszönöm a válaszokat. Nekem még messzebb van, mint neked 2. mivel még korban sem vagyok annyi ami kell a jelentkezéshez és csak B meg az A2-m van meg.
Én is nagyon lelekes vagyok és pont nem erdekel, hogy más mit gondol ezekről a terveimről. Leginkább csak az érdekelt volna, hogy a szakmában érhet-e hátrány.
Szia! Igen mindennek 2evesnek kell lennie. Azt hogy a2 elég nemtudom. Utana erdeklodok, de nem hiszem.
Inkabb irj privit ha van még kerdesed, arra elobb valaszolok mint itt. :)
Ui bocsi a hibakert
Kedves Kérdező,
Úgy gondolom nem hátrány ha valaki nőként oktató. Mindig lesznek olyan emberek akik inkább hölgy oktatót választanak.
Nézzük a feltételeket. A B C vezetői engedély, ami nem kezdő vezetői engedély. Tehát ha már valamelyik 2 éves, akkor mindegy ha a C kategória egy hónapos pl. A2 nem jó. Ha érdekli a szakma, szívesen válaszolok kérdésekre.
A.SZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!