Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Még nem telt el az egy év, de...

Még nem telt el az egy év, de lehetne az eTitán-os tanfolyamot nulláról kezdeni?

Figyelt kérdés

Egyszer már nekiugrottam a KRESZnek és a vizsgáig el is jutottam viszont az nem sikerült.

Utána abbamaradt az egész.

Most újra akarom kezdeni, de másik autósiskolánál viszont az egy évem nem telt még le az eTitánban, így bár csak pót óra megvásárlásával, de aktív, tudom használni az eTitánt.

Kérdésem, hogy amennyiben aktív az eTitán fiókom, de nem pótórát akarok venni, hanem egy másik iskolánál beiratkozni, nulláról kezdeni az egésszet, az megoldható e, vagy meg kell várnom hogy a jelenlegi eTitános fiókom egy év után elévüljön?

Ha kiiratkozok a jelenlegi suliból, másnap már mehetek a másikba beiratkozni, és ők tudnak egy teljesen új eTitános fiókot ebben az esetben létrehozni?

Vagy mehetek másik iskolába, de akkor a már megkezdett eTitános tanfolyammal csak, így csak egy iskolaváltás történik a folyamat közben, nem pedig a nulláról indul a dolog?

ma 01:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!