Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi időbe telt, míg Budapes...

Mennyi időbe telt, míg Budapesten jogsit szereztetek?

Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiság, hogy mi fogtunk ki rossz autósiskolát/oktatót, vagy másnál is ez van-e. Én vidéken nőttem fel, ott akkor mész vezetni, amikor kedved/időd van, az oktató kb bármikor ráér, ha van kis ézéked a vezetéshez, egy hónapon belül megvan a jogsid. Párom Budapesten most tanul vezetni. Kresz vizzsga után felhívta az oktatót, több, mint egy hónappal később tudott először menni, addig be volt táblázva. Közel 3 hónapja kezdte, eddig 20 órát vezetett, a következő alkalom másfél hónap múlva lesz. Mindenhol ez van?
2017. máj. 8. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy hónapon belül vidéken dem lehet jogositványt szerezni, ha a szabályokat betartják.

3 hónap alatt 20 óra vezetés nem is olyan rossz, de az ideálistól messze van.

Az ideális az lenne, ha hetente kétszer, háromszor tudna gyakorolni, de általános jelenség, hogy vannak több hetes kihagyások. Kevés az oktató, sok a tanuló.

Fél éven belül levizsgázni nagyon jó időarányos teljesitmény.

Vidéken is, a fővárosban különösen.

2017. máj. 8. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egy hónap valóban kicsit túlzás, de ismerek olyant, aki heti 4x2 órat vezetett, és azt hiszem, 5 hét után jelentkezett vizsgára. A párom 5 hét után 4 óránál járt.
2017. máj. 8. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Másfél hónap ? :D Én tudok oktatót ajánlani, engem sokszor annyiszor hív már vezetni,hogy vannak napok amikor én mondom vissza a vezetést,mert nem érek rá...
2017. máj. 8. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szeptember 10-e körül kezdtem, a forgalmi vizsga november 20 körül volt. Átlagosan heti 2x2 órám volt.

Sajnos megbuktam, és már csak jövőre adtak új vizsgaidőpontot.

Így végül februárban lett csak meg.

Mindez 3-4 éve volt.

2017. máj. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!