Kezdő kamion sofőrnek mennyire nehéz munkát találnia magának?
Vannak olyan cégek, akik alkalmaznak kezdőt is..-főleg föld-kőszállításra...természetesen sz@rért-húgyért, messze a lakhelyedtől..még ADR sem kell.
a kamionozás az már némi vezetési gyakorlatot igényel.
#8 ez a kihalásos alapon dolog már nagyon rég hülyeség... nem létezik ilyen jó magyar cég. Mert akik normálisok azok általában a kiscégek, de ott a fizetés is kevesebb, a nagycégek meg hányadék, de jobb a fizetés.
De amúgy igaz, az összes magyar cég szar így vagy úgy. Én már a 10 év alatt meg se tudom számolni hánynál megfordultam, mindig volt valami balhé. Már majdnem azt hittem velem van a gond, de aztán egyszer kimentem dolgozni külföldre, nem is európába, és rájöttem hogy igen is létezik még emberség, rendes fizetés, és megbecsülés. De az nem itt van a balkánon, de nem is európában! Németország se jobb ám semmivel, lehet a fizetés jobb, de a morál ugyan olyan gusztustalan szar, ha nem rosszabb.
akinek nincs ambíciója, az itt fog európában megrohadni és főni az epéjében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!