Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vajon mennyi százaléka a...

Vajon mennyi százaléka a Pesten minden hétköznap forgalmi dugót okozó autósnak minden más választása minthogy heti 5 nap kocsival menjen dolgozni?

Figyelt kérdés

Egyszerüen nem hiszem el, hogy annak az X millió autósnak akik teletömik a nagyvárosi utakat, muszáj a kocsi, mert

Annyira messze megy, mert sok és nehéz szerszámot visz, amit pl nem cipelne biciklin vagy buszon és metrón.

Ezért érdekelne, hogy mennyi része az, akinek VALÓBAN muszáj kocsival menni.

Mert szerintem kiöltözve irodában telefonálgatós, banki, szolgáltatói ügyfélszolgálati munkához stb bejáráshoz nincsen szükség kocsira.

Nem hiszem el, hogy az a brutál sok autósnak "nincsen" más választása.

nov. 3. 09:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem értelmezted a kérdést kilences.
nov. 3. 11:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Ugyanis nem azt kérdeztem hogy hányan akarnak kocsival menni azon körülmények között hanem azt hogy mennyinek muszáj
nov. 3. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Most magaddal vitatkozol?

Semmi közöd amúgy hozzá.

nov. 3. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
Nekem például muszáj, mert nincs az az isten, hogy én tömegközlekedésre szálljak.
nov. 3. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
43%

Milyen bájos, hogy több válaszoló is van, aki csak annyit írt, hogy "ne pofázz bele". Na, akkor az agglomerációban lakóknak is kuss legyen, ha a budapesti lakosok egy olyan városvezetést választanak, ami csökkenteni fogja az autós forgalmat...

Szerintem nagyjából a 25%-ot alig érheti el, már csak azért sem, mert még azt nagyjából meg lehet érteni, hogy az agglomerációból sokaknak nem elégséges a tömegközlekedési szolgáltatás, de van a város szélén bőven P+R, nem kellene a belvárosig bemenni, mégis mindig tele van autókkal.

Sokak szemében a tömegközlekedés valami proli dolog, így akkor is az autót fogják választani, ha az egyébként sokkal lassabb, költségesebb és macerásabb (mondjuk a parkolás miatt).

És köszönöm, nekem is van autóm, szoktam is használni, de nincs a s*ggemhez nőve.

nov. 4. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!