Miért kell 30 kilométeres árat fizetnem taxival, ha valójában csak másfél kilométert akarok utazni?
Figyelt kérdés
Szolnokról hívtam taxit Tiszaföldvárra, és a diszpécser megkérdezte, hogy hova akarok menni, és mondtam, hogy itt földvárra, kb másfél kilométert. Erre azt válaszolta, hogy küld egy taxit, de ugyanannyiba fog kerülni, mintha fekmennék vele szolnokra.szept. 29. 21:41
1/12 anonim válasza:
Azért, mert a taxinak el kellett odáig mennie Szolnokról + vissza is.
2/12 anonim válasza:
Pontosan. Te a taxis is útját is fizeted.
4/12 anonim válasza:
Amúgy a másfél km az maximum 20 perc séta. Gipszben van a lábad, hogy ehhez taxi kellett?
5/12 A kérdező kommentje:
Nincs gipszben a lábam. Csak 4 hete sérvvel műtöttek.
szept. 29. 21:56
6/12 anonim válasza:
Sajnállak, de eddig minden taxi díjszabásában azt olvastam, hogy a székhelyen kívüli útnál a székhelytől az oda-visza utat meg kell fizetni.
Ahol nincs helyi taxis, igen drága tud lenni egy rövid út is.
7/12 anonim válasza:
Ez mindig így volt, még a Szomszédokban is mondja Taki bácsi, hogy ha Budaörsre megy, akkor már Budán benyomja az órát.
8/12 anonim válasza:
Sérvvel én már másnap gyalogoltam, mert menni kellett haza.
9/12 anonim válasza:
Elvárnád hogy 30 km-t menjen neked ingyen egy taxi?
Nem semmi , magadtól vegy ilyen kasu?
10/12 anonim válasza:
Sérv műtét után két héttel én már ikreket szültem és a kádban mostam a munkahelyi overállomat. Pedig akkor még nem is műtöttek nővé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!