Oktatónak ital?
Sziasztok. Lehet butaságot kérdezek, viszont 2 napja vizsgáztam sikeresen forgalmi vizsgából, és ilyenkor az oktatót illik-e meghívni esetleg egy italra, vagy vinni neki vmit?
Mikor visszaértünk adtunk neki kávéscsokit (50+ -os faszi), illetve még oktatáson is vettem neki egy üdítőt.
Viszont most hogy meg van a jogsi, mi a szokás? Szerencsére 1x sem ordibált velem, jófej, normális oktatóról van szó!
Köszi a válaszokat.
Köszi az eddigi válaszokat!
3-as, igazad van viszont egyáltalán nem tudom, hogy ő milyen piákat inna meg legszívesebben.
5-ös, szubjektív de szerintem nem az oktatón múlik. ki tudsz fogni egy barom vizsgabiztost is, meg egy hülye oktatót.
nekem szerencsére jó oktatóm volt és hülye vb-m.
azon a napon 10-ből 9 embert megbuktatott, tehát nem az oktatóm nem bírt vizsgára normálisan felkészíteni, hanem a vizsgabiztos volt olyan amilyen. :)
de minden ember más
Csak azért ne adj, mert "ez a szokás".
Ha te úgy érzed, hogy extrán figyelmes/türelmes volt veled és megérdemli, akkor adjál.
Az, hogy nem ordibált veled, az nem "jófejség", hanem az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!