Tényleg a csomagtartóba kellett üljek ahhoz, hogy kihúzzák az autót, vagy ez csak valami hülye poén volt?
Figyelt kérdés
A párom egyik barátja árokba csúszott, és a páromat hívta fel, hogy menjen segíteni kihúzni. Pont együtt voltunk, úgyhogy, én is vele mentem, és elsőre nem sikerült kihúzni. Majd azt mondták a srácok, üljek a csomagtartóba és akkor sikerülni fog. Nem nagyon értettem a dolgot, de azért bemásztam, és végül tényleg sikerült kihúzni.szept. 8. 22:12
1/7 anonim válasza:
Hátsókerekes autó volt ami árokba csúszott?
2/7 anonim válasza:
Igen, bizonyára nagyobb terhelés kellett hátul, hogy fogjon a kerék. Régen télen a zsigulik csomagtartójába is került egy 50 kilós cementes zsák, hogy ne csúszkáljon.
3/7 anonim válasza:
A Skodáknak meg előre, mert azokban ott volt a csomagtartó:)
4/7 anonim válasza:
Javult a súlypont így, főleg ha hátsókerekes.
5/7 anonim válasza:
Azért kellett hogy legyen némi súly hátul hogy könnyebben tapadjon és a súlypont miatt is. Régen mi is ezt csináltuk ha ez volt. Meg amikor vettem egy hátsókerekes autót mondták hogy télen meg ősszel amikor már csúszósabb utak vannak tegyek súlyt a csomagtartóba legalább 40-50 kg-t hogy jobb legyen a tapadása mert így kisebb eséllyel fogok kifarolni.
7/7 anonim válasza:
Kellett a súly hogy ne kaparjon el a kerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!