Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosan lehet azt kijelenteni,...

Jogosan lehet azt kijelenteni, hogy a magyar sofőrök legalább felének nem kellene, hogy legyen jogsija, amennyire trágyán vezetnek az emberek itthon?

Figyelt kérdés
aug. 16. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Egyetértek, de miből gondolod, hogy van jogsijuk azoknak, akiket látsz?
aug. 16. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
brühühü
aug. 16. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Jogosan jelented ki, nem fognak lecsukni érte, de ettől függetlenül még nem lesz igaz.
aug. 16. 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Ez így van.

Sokan f.szméregetős versenypályának nézik az utakat, sajnos.

Tegnap jól láthatóan akarok kiállni egy parkolóhelyről, erre bepattan a mellettem álló roncsba egy vén trottyli, majd nekiáll ő is fordulva tolatni....

Kb majdnem belementem, jól látta a szivar, hogy állok kifele, de neki valamiért fontos volt, hogy előttem forduljon ki.

Aztán előttem mászott végig a településen kb 35-40-nel, és végig a visszapillantóban figyelt. Azt hiszi, nem látszik a mögötte jövőből.

Engem már rég nem a friss jogsis fiatalság zavar az utakon, hanem ezek a vén b.zeránsok.

aug. 17. 04:08
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Jah, azért a fiatal, 2 hónapos jogsis, suttyó hülye gyerekek is megérik a pénzüket. Este, az üres utakon van tehetségük száguldozni, mikor apuci odaadja nekik a fostalicskáját, nappal meg ki sem merészkednek (jobb is), vagy ha igen, 30-40-el vánszorognak, meg befékeznek a véda alatt. Kretének.
aug. 17. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:
24%

4. Lehet hogy ilyen is van, de a többség az a fiatal pöcsméregető aki nincs tisztában sok mindennel , de azért okoskodik és erősködik állandóan.

AZ öregek nem versenyezgetnek, inkább nagyon udvariasak és ezzel lassitják a forgalmat.

aug. 17. 09:37
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

A kérdező talán a külföldiekhez viszonyít? Na mert marhasok országban jártál, van összehasonlítási alapod?

amúgy itt pont úgy vezetnek, mint a műbelt nyugaton...szívesen mennék veled egy péntek délután úgy Budapesten, hogy például a Baycsi-József Attila-Kiskörút kerszteződésben nem működő lámpák mellett hogy mennél át...mondjuk az Andrássyról bara a Kiskörútra?...legalább húsz éve kihívás ott átmenni bármelyik irányba...

aug. 17. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
A "magyar" és az "itthon" szavakat nyugodtan kihagyhattad volna a kérdésedből. Mindenhol ez van. Amíg két autó eltérő teljesítményű, dinamikájú és színű, addig legalább az egyik biztosan legénykedni akar.
aug. 17. 10:39
 9/11 anonim ***** válasza:
21%

Nem feltétlen a versenyezgetőssel van a baj, az tuti nem fog feltartani..

de van egy csomó ahol a kocsi mozgásán már látszik hogy iszonyat küzdelem zajlik benne csak a gépjármű alap kezelésével is..

aug. 17. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Én azt látom, hogy a többség alapvetően jól vezet, konstruktívak, beengednek, megköszönik a dolgokat, stb. Nagyjából tisztában vannak a szabályokkal is, még ha nem is mindig tartják azt be. Figyelmetlen pedig bárki lehet.

Szerintem valahol azt kellene mindenkinek megtanulni és elfogadni, hogy nem csak ő létezik az utakon és ő maga is nulláról kezdte. Sosem tudhatjuk, ki ül a másik autóban, miért megy gyorsan, lassan stb.

El kell fogadnunk, hogy ott van a friss jogsis aki eddig életében 30-50 órát vezetett, ott van a 80 éves aki nem olyan dinamikusan közlekedik. De még saját magunk sem egyformán vezetünk, mert nem mindegy, hogy munkába megyek ezredjére, ismert úton, vagy mondjuk 5 órát kell levezetnem hulla fáradtan, betegen mert muszáj egy idegen helyen.

aug. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!