Nem illett volna valamit fizetnie, ha elcsesztem miatta egy órát, és az életem veszélyeztette?
Figyelt kérdés
Ráadásul még a jogsiját is elvetethettem volna. Történt ugyanis, hogy lakatott területen kívül, a szembejövő nem volt elég körültekintő előzés előtt, emiatt félre kellett rántanom a kormányt, hogy ne ütközzön nekem. Ennek következtében kis sebességel az árokba csúsztam, de szerencsére az autó és én sem sérültem meg egyáltalán. Azért azért csávó volt annyira jófej, hogy nem hagyott cserben, és a mutatványa után azonnal visszafordult segíteni. Az autó ugyan nem sérült, de a sáros árokpart miatt önerőből nem tudtam kijönni, így a srác felhívta az egyik haverját, hogy hozzon kötelet. Egy órát ott vártunk az árokparton mire kirántottak, majd ezután simán elköszöntek és elmentek.aug. 16. 00:23
1/5 anonim válasza:
Nincs erre illemszabály.
Simán lehet, hogy túlzott reakció volt a kormányrángatásod és ezért végezted az árokban.
2/5 anonim válasza:
Nem. Ha nincs károd akkor mire fizessen. Kihúztak és mehetsz dolgodra. Ha akartál volna valamilyen kártérítést rendőrt kellett volna hívnod.
3/5 anonim válasza:
Úgy van, túlreagáltad és nagyon megrántottad a kormányt.
4/5 anonim válasza:
kellett volna egy ötezres a zsebbe mi renátó
5/5 anonim válasza:
Hibáztatok, még köteletek sem volt, mit kellett volna még tennie? Vigyen el vacsorázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!