Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi ez a fehér habos lé az...

Mi ez a fehér habos lé az úttesten?

Figyelt kérdés
2024. aug. 2. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom az autók szélvédőmosójáról került pár csepp az úttestre, az eső miatt meg felhabzik.
2024. aug. 2. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam,de nem hinném.közel 30 éve vezetek és még nem láttam hasonlót.tegnap az M0-án volt Csömör környékén kb 1 Km hosszan,majd Szentendrén jóval kevesebb és kisebb szakaszon.ma pedig Bicske körül az M1-en, esők is voltak persze.
2024. aug. 2. 13:20
 3/6 anonim válasza:
hát azért a szélvédőmosó ahhoz elég kevés, hoyg attól habozzon, meg az e kevés, mi nem páraként száll szét 30 fokban, az is az aszfaltba szivárog, vagy 1 perc alatt elpárolog. Nem hinném, hogy az habzana - max ha egy litert kiöntöznél és azonnal rá a vizet. Inkább valami kifolyt korábban és rászáradt.
2024. aug. 2. 13:52
 4/6 anonim válasza:
Na, meg ami abból az útra kerül, az a szélvédőre kerülőnek igen kis hányada, mert nagy része lefolyik az autó esőcsatornáján és mire leér az útra, fele elpárolog, ami meg az autó fölött esetleg hátul lehull, az megint csak minimális.
2024. aug. 2. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Fehérvári vagyok, ma délelőtt nálunk is habos fehér lötty volt az utakon, miután elkezdett csöpögni az eső. Ez biztos nem szélvédő mosó folyadék, az egész tejszerű volt, mint amikor a billencsről leesik a fehér kavics és annak a pora felázik. Ez viszont nem egy úton és egy útvonalon volt, hanem többfelé láttam, keskeny belvárosi utakon is.
2024. aug. 2. 17:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen igen! biztos vagyok benne hogy másnak is feltűnt.
2024. aug. 2. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!