Mennyire tartod magad jó gépjárművezetőnek?
Jók a reakcióim, de előfordult hogy más butaságát, és az én biztonságomat csak szabálytalan manőverrel tudtam orvosolni.
Nekem sokat segít az is ha rugalmasabb vagyok.
Nem túl jónak. Balesetet még sosem okoztam, de én szenvedtem már el, viszont ott számomra is új információ volt, hogy nagyon gyorsan tudom meghozni a legjobb döntést. Vagy a sok szar közül kiválasztani a legkevésbé szart.
Az autót nem érzem egyáltalán, ez zavar a legjobban, emiatt parkolni se tudok szépen, meg mindig gondolkoznom kell, hogy elférek-e még? Ezen kívül amúgy jól elvagyok, szépen csorgok a forgalommal, nem vagyok ideges, nem kapom fel a vizet, viszont az egészet egy borzasztó unalmas, szükséges rossznak tartom. Ha csak nem muszáj, akkor inkább BKV-val, vagy biciklivel megyek.
Akik utazni szoktak mellettem, azok jó sofőrnek tartanak, azt mondják, hogy nagyon nyugis mellettem ülni, én magamat annyira nem tartom jónak, ilyen 5/10-et mondanék, látok magam körül, vagy akár ismeretségi körben is sokkal tehetségesebb, magabiztosabb, rutinosabb embereket, akik úgy "érzik az autót".
Évtizedek óta vezetek, a 7. autómat használom.
Beautóztam Európát, nem okoztam balesetet sem másnak sem magamnak, ezek ellenére sosem mondanám magamról, hogy "jó vezető" vagyok.
Viszont a környezetemben többen mondják magukról, hogy zseniális/nagyszerű/kiváló stb. vezetők.
Ők tudják....... 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!