Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A MOL Move applikáció működik...

A MOL Move applikáció működik külföldön is?

Figyelt kérdés
Be lehet váltani a kedvezményeket, és lehet pontot gyűjteni külföldön is? Például az Ina vagy a Slovnaft kutakon.

2024. júl. 2. 23:33
 1/2 A kérdező kommentje:

Nem érkezett válasz a kérdésemre, ezért megírom a saját tapasztalatom.

Horvátországban az Ina és a Tifon kúton be lehet menni a Mol Move applikációval ingyen a WC-re, és pontokat is lehet gyűjteni. Egyébként Horvátországban reklámozzák az Ina Loyality appot ami ugyanaz mint a Mol Move.

Bosznia-Hercegovinában is tankoltam az Ina kúton, le is húzták a pontgyűjtő kártyámat, de nem írták jóvá a pontot, szóval ott nem működött, viszont lehet valamit én csináltam rosszul.

júl. 23. 22:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanaz volt tavaly a tapasztalatom a Slovnafttal, mint neked Bosznia-Hercegovinában. Megkérdeztem, hogy jó-e a magyar, válasz az volt, hogy nem tudja, próbáljuk meg. Beolvasta, de nem változott a pontjaim száma. Persze lehet, hogy egyébként működik a dolog, csak nálam nem volt jó valami, de nekem ez volt a tapasztalatom.
okt. 29. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!