Mi értelme van a nagy teljesítményű elektromos rollereknek?
Figyelt kérdés
Vettem egy kis elektromos rollert, 500wattos motorral. Jól megy, a végsebessége nekem soknak tűnik és nem is használom ki mert ilyen 10 colos kerekekkel nem biztonságos. Azt megértem ha valaki erősebbet akar mert emelkedőn nem jól teljesít de az ilyen 2000 wattos és annál erősebb rollerek amik 50-60-al vagy annál is többel mennek azok nem valami biztonságosak ha az ember kátyúba hajt véletlenül.
Akkor mar inkább elektromos bicikli vagy elektromos motorkerékpár ami nagyobb kerekű.
Egyetlen érv amit én látok hogy össze lehet őket csukni és befér az autóba, elfér a lakásban ha valaki nem kertes házban lakik.
jún. 22. 18:28
1/1 bazaltkaroly válasza:
Annyi, hogy gyorsabb, és jobb az ereje. alapvetően nem tartom annyira rossznak, de aggasztó, hogy kinek a kezébe fog kerülni egy ilyen. Jelenleg bárki megveheti, és nem figyelik úgy mint az autókat, így elég nagy a kockázata, hogy valaki nem fogja tudni kezelni a nagyobb sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!